Nicolas Cage a dezvăluit ce nume a ales pentru copilul pe care îl așteaptă cu cea de-a cincea soție

Nicolas Cage și soția sa, Riko Shibata, au ales un nume cu o semnificație aparte.

Nicolas Cage a dezvăluit ce nume a ales pentru copilul pe care îl așteaptă cu cea de-a cincea soție

În luna ianuarie, Nicolas Cage a dezvăluit că el și soția sa, Riko Shibata, vor deveni părinți. Într-un interviu recent acordat publicației GQ, actorul în vârstă de 58 de ani a vorbit despre sarcina partenerei sale, anunțând inclusiv numele pe care l-au ales pentru viitor lor copil: Akira Francesco, dacă va fi băiat, și Lennon Augie, dacă va fi fată.

„Augie era porecla tatălui meu”, a spus Cage, făcând referite la August Coppola. „Și unchiul meu a decis să îi schimbe numele în Francesco”. Unchiul său fiind celebrul regizor Francis Ford Coppola.

Nicolas Cage și Riko Shibata s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc la hotelul Wynn din Las Vegas pe 16 februarie 2021, această dată fiind aleasă pentru a onora ziua de naștere a lui August Coppola, care a murit în 2009.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Anunțul că Nicolas Cage s-a căsătorit a fost confirmat de actor în martie 2021. „Este adevărat și suntem foarte fericiți”, declara Cage atunci pentru Daily Mail.

La cinci luni de când s-au căsătorit, Nicolas Cage și soția lui, Riko Shibata, au apărut pentru prima dată împreună pe covorul roșu la premiera peliculei Pig, eveniment care a avut loc în Los Angeles.

În ceea ce o privește pe Riko Shibata, în vârstă de 27 de ani, și ea este actriță. Nicolas Cage a întâlnit-o pe Riko Shibata prin intermediul unor prieteni comuni din Japonia, în timp ce lucra la filmul Prisoners of the Ghostland.

Nicolas Cage a fost căsătorit în trecut cu Patricia Arquette, în perioada 1995-2001, apoi cu Lisa Marie Presley din 2002 până în 2004, și cu Alice Kim, din 2004 până în 2016. Cage și Kim au împreună un fiu, Kal-El, iar cu Christina Fulton are un alt fiu, Weston. În martie 2019, Nicolas Cage s-a căsătorit cu Erika Koike, însă a cerut anularea căsătoriei după patru zile de la nuntă.

Citește și:
Kate Beckinsale, mândră de fiica ei. Care e motivul și cum arată astăzi Lily Mo Sheen

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video