Modul neașteptat în care și-a sărbătorit Miley Cyrus ziua de naștere

Miley Cyrus a împlinit 27 de ani, iar aceasta a preferat să își sărbătorească aniversarea alături de persoanele apropiate.

Modul neașteptat în care și-a sărbătorit Miley Cyrus ziua de naștere

Dacă unele vedete de la Hollywood au petreceri aniversare la care participă cele mai importante vedete, Miley Cyrus a preferat să își sărbătorească ziua de naștere într-un cadru mult mai relaxat.

Deși a fost în centrul atenției de-a lungul anilor pentru stilul ei de viață nonconformist, artista a ales ca anul acesta să petreacă această aniversare alături de familie și de iubitul ei din ultimele luni, Cody Simpson. Lucrul inedit legat de petrecerea aniversară a lui Miley a fost faptul că aceasta nu a putut vorbi.

La începutul lunii, vedeta a suferit o operație la corzile vocale, medicii recomandându-i să își folosească cât mai puțin vocea în următoarele săptămâni. „Nu voi uita aniversarea silențioasă de la 27 de ani. Mulțumesc prietenilor și familiei care au făcut-o atât de specială!”, a scris Miley pe Instagram Stories.

Aceasta a postat și o imagine cu ea și Cody Simpson, dezvăluind astfel că el i-a fost alături în această zi specială. „O aniversare silențioasă arată așa. Am o aplicație care mă ajută să comunic, însă strică cu adevărat comicul momentului.”

Sâmbătă, Cody a postat un video cu el și Miley cu ocazia aniversării ei. „La mulți ani, baby. Îți mulțumesc că ești tu”, a scris acesta.

 

View this post on Instagram

 

Happy birthday baby. Thanks for being you

A post shared by Cody Simpson (@codysimpson) on

CONȚINUT VIDEO ELLE

Miley Cyrus și Cody Simpson formează un cuplu de aproape o lună și jumătate. În urmă cu câteva zile au apărut și primele zvonuri despre o despărțire, însă acestea s-au dovedit a fi false. „Miley și Cody s-au văzut săptămâna trecută când el a vizitat=o în Tennesse. Ei sunt bine și formează în continuare un cuplu. Miley se recuperează după operația la corzile vocale, însă a vorbit cu Cody și s-au văzut recent. Miley i-a explicat clar lui Cody că îi place să aibă libertate, iar acesta a înțeles dinamica relației. Au fost prieteni timp de ani de zile și întotodeauna vor fi, în prezent sunt bine și se înțeleg perfect”, a declarat o sursă despre relația celor doi.

Citește și:
Un expert în limbajul corpului a analizat comportamentul lui Miley Cyrus în relațiile pe care le-a avut până acum

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video