Un expert în limbajul corpului a analizat comportamentul lui Miley Cyrus în relațiile pe care le-a avut până acum

Miley Cyrus este una dintre vedetele care își asumă relațiile pe care le are, iar de această dată, un expert în limbajul corpului ne-a oferit detalii cu privire la ce anume înseamnă anumite gesturi pe care ea le-a făcut.

Un expert în limbajul corpului a analizat comportamentul lui Miley Cyrus în relațiile pe care le-a avut până acum

În ultima vreme, Miley Cyrus ne-a tot surprins în ceea ce privește relațiile pe care le-a avut, mai cu seamă că a trecut extrem de repede peste despărțirea de Liam Hemsworth, cu care fusese într-o relație timp de zece ani.

Blanca Cobb, care este expertă în limbajul corpului, a dezvăluit pentru o publicație internațională ce anume semnifică anumite gesturi pe care Miley Cyrus le-a făcut în relațiile cu partenerii pe care i-a avut până acum. Blanca a analizat imaginile pe care Miley le-a pus pe rețelele de socializare cu Liam Hemsworth, Kaitlynn Carter și Cody Simpson.

Recent, Miley Cyrus și Cody Simpson și-au făcut tatuaje împreună, iar ea a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe imagini care să arate acest lucru. Însă, una dintre imagini a fost cea care a creat controverse, și anume o fotografie în care Miley are mâna în pantalonii lui Cody. „Gestul făcut de ea a fost să îi șocheze pe ceilalți și există și un mesaj secret în spatele acestui gest”, a declarat Blanca.

Pe lângă asta, ea a adăugat faptul că acest gest dintre ei denotă faptul că sunt confortabili unul cu celălalt. „Poate fi un mod prin care Miley vrea să demonstreze că nu îi pasă de eventualele comentarii și critici care pot apărea,” a spus Blanca.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Tat Queen / King @billyidol @perri.lister

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus) pe

Relația lui Miley Cyrus cu Kaitlynn Carter a fost una mult mai intensă. Blanca a analizat una dintre aparițiile celor două atunci când au ieșit împreună în Los Angeles. „Mâinile lui Kaitlynn pe abdomenul lui Miley și mâna lui Miley în jurul gâtului lui Kaitlynn arată faptul că pe lângă o conexiune emoțională pe care o au cele două, ele se sprijină reciproc.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de FAN PAGE (@mileymileys) pe

Miley Cyrus și Kaitlynn Carter au început să iasă împreună imediat după ce Miley și Liam Hemsworth s-au despărțit. Artista părea să aibă o relație solidă și serioasă cu Kaitlynn, iar o sursă chiar a declarat pentru E! News faptul că „și-a găsit sprijinul în Kaitlynn.”

Când a venit vorba de relația pe care Miley a avut-o cu Liam Hemsworth, Blanca a spus faptul că limbajul corpului dintre cei doi denotă faptul că ei nu aveau o relație atât de apropiată.

Blanca Cobb a oferit și câteva explicații cu privire la acest lucru: „Miley nu este implicată – uită-te doar la ochii ei. El se uită la cameră, iar ea nu. Cu un picior în fața celuilalt, ea pare că vrea să plece. Limbajul corpului lui Liam este puțin înșelător. Chiar dacă trupul și picioarele sale sunt înclinate spre Miley, mâinile sale spun altceva. Mâna din buzunar pe care o are semnalează faptul că el este incomod. Acest lucru sugerează că există o problemă între ei doi.”

Citește și:
De ce Liam Hemsworth nu mai este interesat de noile relații ale lui Miley Cyrus

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people