Michelle Obama, discurs emoționant despre situația impusă de pandemia de coronavirus

Seria lui Ellen DeGeneres de invitați prin telefon, în vremea pandemiei de coronavirus, continuă. De data aceasta, DeGeneres a sunat-o pe Michelle Obama, care a rămas pozitivă deși se află în izolare și care ne încurajează să gândim la fel.

Michelle Obama, discurs emoționant despre situația impusă de pandemia de coronavirus

„Îmi luminează întotdeauna ziua să vorbesc cu prietena mea Ellen, mai ales în această dimineață ploioasă de luni, de acasă. E liniștitor pentru mine să știu că, deși nu suntem împreună, ne avem una pe cealaltă”, a scris Michelle Obama în dreptul videoclipului distribuit pe Twitter.


„Ce faci pentru a fi creativă și a te menține ocupată?”, a întrebat-o Ellen pe Michelle, ale căror fiice, Sasha și Malia, nu sunt la cursuri, ci acasă, cu familia.

„Știi, încercăm să dăm o structură zilelor noastre. Toată lumea este acasă. Fetele sunt acasă, pentru că țin cursurile online. Sunt în camerele lor, ocupându-se de asta. Barack a avut o conferință telefonică. Încercăm să păstrăm o rutină, dar petrecem suficient timp și pe Netflix, relaxându-ne”, a mărturisit fosta Primă Doamnă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ellen DeGeneres (@theellenshow) pe

„Mă gândesc la toți cei care vor avea de suferit din cauza economiei și trebuie să ne gândim cu toții la cum îi vom susține pe cei care, atunci când va lua sfârșit perioada de carantină, se vor uita în urmă la ce a rămas din afacerile și viețile lor. Aceasta este partea negativă, însă partea pozitivă, cel puțin pentru noi, este că această pandemie ne forțează să ne oprim și să petrecem timp unii cu ceilalți, să avem conversații reale, să punem întrebări și să ne dăm seama cum ne putem ține ocupați fără TV și computere. Carantina este un exercițiu bun pentru a ne reaminti că nu avem nevoie de mai multe lucruri decât avem deja. Când lucruri rele se întâmplă, să ai familia aproape, să fii sănătos, e tot ce contează. Este o lecție importantă pentru copiii mei, pe care vreau să o înțeleagă”, a mai spus Michelle.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Fii recunoscător pentru ce ai și fii pregătit să împarți ceea ce ai cu alții atunci când va veni timpul”, a conchis aceasta.

Datele de luni raportau cel puțin 39.819 cazuri confirmate de COVID19 în Statele Unite, cu 458 de decese din cauza coronavirusului.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry vorbesc despre epidemia de coronavirus și îndeamnă la compasiune

Text: Mădălina Bătrînca
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video