Michael Douglas a povestit cum a cunoscut-o prima dată pe Catherine Zeta-Jones

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună doi copii.

Michael Douglas a povestit cum a cunoscut-o prima dată pe Catherine Zeta-Jones

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au sărbătorit recent 20 de ani de căsnicie, ocazie cu care actorul a postat pe Instagram un mesaj vocal în care povestește prima întâlnire cu actuala lui soție. Se pare că totul a început cu vizionarea filmului Masca lui Zorro, unde Zeta-Jones a făcut unul dintre cele mai importante roluri ale carierei.

„Mă uitam la film și mă gândeam: „Wow, cine e fata asta, e incredibilă.” O lună mai târziu eram la Deauville Film Festival. M-am uitat pe program și am văzut că în ziua următoare urma să fie proiectat Zorro. Așa că am rugat-o pe asistenta mea să se intereseze dacă Catherine Zeta-Jones va fi prezentă și dacă vine singură. Și dacă este singură, dacă ar vrea să bem ceva împreună”, își amintește acum Michael Douglas.

Asistenta lui Michael Douglas a reușit să stabilească o întâlnire între cei doi: „În următoarea zi a venit alături de Antonio Banderas și Melanie Griffith, am băut ceva cu ea și apoi m-a invitat să luăm cina alături de compania ei. Mă gândeam „lucrurile merg bine.” După cină, actrița a trebuit să plece, dar Michael Douglas i-a spus că el va fi la barul hotelului în cazul în care ar vrea să se reîntâlnească.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Catherine Zeta-Jones s-a întors după el, iar Michael Douglas a venit cu o replică îndrăzneață: „Voi fi tatăl copiilor tăi.” Actrița s-a uitat la el și i-a zis înainte să plece: „Am auzit multe despre tine, se pare că e totul adevărat. O seară bună”, așa că Douglas a crezut că a stricat totul. Cei doi s-au reîntâlnit însă apoi, iar „restul e istorie”, spune Michael Douglas.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în 2000 și au împreună doi copii: Dylan (20 de ani) și Carys (17 ani).

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au împlinit 73 de ani de căsătorie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video