Melania Trump vorbește despre experiența ei cu Covid-19 și dezvăluie că fiul ei, Barron, a fost și el testat pozitiv cu coronavirus

Barron Trump, fiul cel mic al președintelui Statelor Unite, a fost depistat pozitiv cu coronavirus, dezvăluirea fiind făcută de mama lui, Melania Trump.

Melania Trump vorbește despre experiența ei cu Covid-19 și dezvăluie că fiul ei, Barron, a fost și el testat pozitiv cu coronavirus

Melania Trump a făcut primele declarații despre experiența ei cu Covid-19. Ea a dezvăluit că fiul ei, Barron Trump, a fost și el depistat pozitiv cu coronavirus. În urmă cu două săptămâni, atât Melania, cât și soțul ei, Donald Trump, au fost diagnosticați cu Covid-19.

În declarația intitulată „Experiența mea cu Covid-19”, Melania spune că: „spre marea noastră uşurare, a fost testat negativ. Îngrijorarea mea a devenit realitate însă când a fost testat din nou şi rezultatul a fost pozitiv. Din fericire, el este un adolescent puternic și nu a prezentat simptome.”

Melania Trump mai povestește că în ceea ce privește experiența ei, simptomele au fost unele ușoare și „au apărut toate în același timp”, confruntându-se cu dureri de cap, tuse și oboseală. În ciuda faptului că soțul ei a fost internat la spitalul Walter Reed, Melania și-a tratat simptomele apelând la vitamine și la o alimentație sănătoasă. Ea nu a specificat vitaminele sau alimentele pe care le-a luat. „Îi încurajez pe toți să continue să trăiască o viață sănătoasă pe cât posibil. O dietă echilibrată, aerul curat și vitaminele sunt cu adevărat vitale pentru a ne menține corpul sănătos”, a declarat Melania.

Melania a adăugat că speră să își reia atribuțiile cât mai curând posibil. „Vreau ca oamenii să știe că înțeleg cât de norocoasă este familia mea pentru că a primit acea îngrijire de care am beneficiat noi.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Donald Trump a fost aspru criticat în urma declarațiilor sale privind noul coronavirus, dar și pentru faptul că s-a întors la Casa Albă mult prea devreme după ce a fost externat, punând personalul în pericol. Recent, președintele Statelor Unite a declarat că este „imun” la coronavirus. Acum câteva zile, medicul de la Casa Albă a spus că Trump a făcut mai multe teste care au ieșit negative și nu este contagios.

Citește și
Mărturia cutremurătoare a unui român despre moartea fratelui său, cauzată de infecția cu coronavirus

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video