Meghan Markle a vorbit despre ce a simțit fiind „cea mai comentată persoană din lume“

Meghan Markle și Prințul Harry au participat la un podcast cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale.

Meghan Markle a vorbit despre ce a simțit fiind „cea mai comentată persoană din lume“

Meghan Markle a vorbit recent despre toată presiunea la care a fost supusă de către mass-media odată ce a intrat în familia regală britanică. Împreună cu Prințul Harry, ducesa de Sussex a luat parte la un podcast care vorbește despre sănătatea mintală și intitulat Teenager Therapy.

Unul dintre subiectele abordate în cazul podcast-ului a fost felul în care social media te poate afecta: „Este o modalitate foarte bună de a te conecta cu alți oameni, dar (social media) poate fi și un loc care te rupe de ceilalți. Vorbesc și din experiența proprie. Am aflat că în 2019 am fost cea mai comentată persoană din lume, indiferent de gen”.

Meghan Markle a mai spus și că „nu contează dacă ai 15 sau 25 de ani, dacă oamenii spun lucruri neadevărate despre tine asta îți afectează foarte mult sănătatea mintală și emoțională.” Aceasta a adăugat că ea și Prințul Harry au participat la acest podcast cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale pentru a arăta că oricine poate fi afectat de astfel de lucruri.

Prințul Harry a precizat că „vulnerabilitatea nu reprezintă o slăbiciune și a-ți arăta vulnerabilitatea, în special în lumea în care trăim, este un semn de forță. Cu cât vorbim mai mult despre acest lucru normal, cu atât îl normalizăm și mai mult”.

Nevoia de intimitate din partea presei a fost unul dintre principalele motive pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au decis să părăsească familia regală britanică și să se mute în Statele Unite. Cu toate astea, paparazzi sunt în continuare pe urmele lor și nu ratează nicio mișcare.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Recent, Meghan Markle și Prințul Harry au semnat și un contract cu platforma de streaming Netflix, care ar prevedea, printre altele și realizarea unui serial documentar care va presupune ca cei doi să fie urmăriți în permanență de camerele de filmat timp de trei luni. Ingrid Seward, editor al revistei Majesty, a declarat că Prințul Harry și Meghan Markle sunt „ipocriți” pentru că au acceptat un proiect atât de intruziv în condițiile în care au plecat din Marea Britanie pentru a avea mai multă intimitate din partea presei.

Citește și:
Primul mesaj transmis de Chrissy Teigen, după ce a suferit o pierdere de sarcină

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video