Mărturisirea făcută de Mădălina Ghenea i-a surprins pe fani: „Cea mai deprimantă săptămână”

Mărturisirea făcută de Mădălina Ghenea pe contul său de Instagram i-a luat prin surprindere pe numeroșii săi fani.

Mărturisirea făcută de Mădălina Ghenea i-a surprins pe fani: „Cea mai deprimantă săptămână”

Mărturisirea făcută de Mădălina Ghenea pe contul său de Instagram i-a luat prin surprindere pe fani, cu toate că actrița care trăiește de mulți ani în Italia își folosește deseori contul pentru a le transmite celor din comunitatea ei tot felul de lucruri, de la motive de mândrie profesională până la momente de emoție trăite alături de fiica ei.

Dar, pentru că actrița pare că duce o viață glam, între vedete de film și călătorii în locuri spectaculoase, mărturisirea făcută de Mădălina Ghenea acum a fost una neașteptată pentru cei care îi urmăresc fiecare mișcare, fiecare imagine și fiecare proiect profesional.

„Cred că e greu să spui adevărul pe Instagram, întrucât oamenii au tendința să arate doar cea mai bună parte a lucrurilor, partea veselă, atrăgătoare a lor… Adevărul este că am fost în Mexic timp de o săptămână, timp în care am lucrat încontinuu și asta a fost, cu siguranță, cea mai deprimantă săptămână din viața mea (…) Să fiu departe de fetița mea este dureros și destul de greu de suportat pentru mine. Nu am prieteni aici, însă am întâlnit o persoană talentată, un artist tânăr, cu care am avut ocazia să lucrez pentru două coperți. (…)”, a fost mărturisirea făcută de Mădălina Ghenea, care a însoțit câteva imagini spectaculoase, care o înfățișează într-o ținută albă elegantă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cel mai recent proiect al Mădălinei Ghenea, filmul House of Gucci, va ajunge în cinematografele din toată lumea în luna noiembrie. În film, aceasta joacă rolul Sophiei Loren în tinerețe, apărând în cadre alături de Al Pacino. Printre colegii săi în acest proiect se numără Lady Gaga, Adam Driver, Jeremy Irons, dar și Jared Leto, cu care actrița a fost văzută luând masa cu puțin timp în urmă.

Citește și:
Lora a povestit fanilor despre noua intervenție estetică prin care a trecut

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video