Trailerul House of Gucci ne-o arată pe Lady Gaga așa cum nu am văzut-o până acum

Trailerul House of Gucci a fost făcut public, în cele din urmă, alături de posterele filmului în care, alături de Lady Gaga, mai joacă Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Jeremy Irons, Salma Hayek și Mădălina Ghenea.

Trailerul House of Gucci tocmai a fost lansat, alături de primele postere ale filmului inspirat de o poveste reală, care spune povestea familiei Gucci și a felului în care s-a construit acest imperiu fashion, dar mai ales povestea Patriziei Reggiani, cea care a fost pentru o vreme soția lui Maurizio Gucci și care a petrecut 18 ani în închisoare pentru că a angajat o persoană care să îl asasineze pe fostul său soț.

Cum era de așteptat și după imaginile de la filmări care au ajuns în presă în ultimele luni, și trailerul House of Gucci ne-o arată pe Lady Gaga formidabilă, atât din punctul de vedere al aspectului, cât și al jocului actoricesc, întruchipând-o pe cea supranumită Văduva neagră de presa italiană.

În trailerul House of Gucci o vedem pe Gaga purtând costume spectaculoase, specifice epocii (anii ’80 și ’90) alături de foarte celebrii săi colegi Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Jeremy Irons, Salma Hayek, dar și de românca Mădălina Ghenea, care o joacă pe Sophia Loren în film – deja au apărut imagini de la filmări cu Ghenea alături de Al Pacino, le vezi în galeria alăturată.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Trailerul House of Gucci arată, însă, că filmul regizat de Ridley Scott se concentrează pe ceva mai mult decât haine și accesorii. Fiind un film biografic, acesta are în prim plan asasinarea lui Maurizio Gucci, plănuită de Patrizia Reggiani, după ce soțul său o părăsise în 1985, după 12 ani de căsnicie, divorțul oficial dintre cei doi fiind pronunțat în 1991. Diagnosticată cu o tumoră pe creier în 1992, Reggiani a fost considerată principala suspectă la moartea lui Gucci, pe 27 martie 1995. Se consideră că motivele pentru care aceasta ar fi comandat asasinatul au fost gelozia, dar și viitoarea căsătorie a lui Maurizio cu o nouă parteneră, care ar fi redus la jumătate veniturile lui Reggiani obținute în urma divorțului.

Trailerul House of Gucci este dominat de vocea lui Lady Gaga, cu un puternic accent italian, iar dacă în film actrița/cântăreață se va dovedi o prezență la fel de puternică precum în aceste prime imagini, înseamnă că ne vom delecta cu un film pe cinste în această toamnă. House of Gucci va avea premiera în întreaga lume la sfârșitul lunii noiembrie.

Citește și:
Mesajul lui Smiley de ziua lui de naștere e o pledoarie emoționantă pentru bucuria de trăi, pur și simplu

Foto: PR, arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video