Mai îndrăgostiți ca oricând! Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în ipostaze pasionale la aeroport

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt cât se poate de îndrăgostiți, iar aceste imagini sunt cea mai bună dovadă!

Mai îndrăgostiți ca oricând! Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în ipostaze pasionale la aeroport

După cum bine am văzut în ultima perioadă, Jennifer Lopez și Ben Affleck nu se sfiesc să își arate dragostea în public. Recent, cei doi au fost fotografiați în Los Angeles, în timp ce se sărutau pasional și se țineau în brațe.

Actorul în vârstă de 49 de ani și-a luat astfel rămas bun de la iubita sa, care urma să se îmbarce într-un avion privat.

Cei doi s-au sărutat pasional înainte de despărțire, semn că relația celor doi este mai puternică decât oricând.

Recent, cuplul a sărbătorit Halloween-ul alaturi de Jennifer Garner , fosta sotie a lui Affleck. Ben și J.Lo au mers alături de copiii lor la colindat în Malibu, iar Garner a decis să li se alăture.

Jennifer Lopez îi are pe gemenii Max și Emme, din căsnicia ei cu Marc Anthony, în vreme ce Affleck are trei copii, Violet, Samuel și Seraphina, din căsnicia cu Jennifer Garner.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Toți se înțeleg bine și se concentrează pe copii. Jennifer, Ben și Jen Garner au vrut ca cei mici să aibă un Halloween minunat”, a adăugat o sursă apropiată pentru People. „Copiii sunt prieteni și au vrut să meargă la colindat împreună. Era normal să meargă toți”, a mai adăugat aceasta.

O sursă Entertainment Tonight a declarat că Ben si Jennifer nu ar putea fi mai îndrăgostiți de atât. „E ca și cum nu s-ar fi despărțit niciodată, dar de data aceasta totul este mult mai bine. Își arată afecțiunea în fiecare zi, prietenii chiar glumesc pe seama lor.”

Potrivit aceleiași surse, cei doi se gândesc deja la cum își vor petrece sărbătorile de toamnă și iarnă. „Intenționează să petreacă sărbătorile împreună cu copiii și să facă și câteva excursii solo. Vor să fie împreună tot timpul, așa că următoarele momente importante sunt Ziua Recunoștinței și Crăciunul, cu toți copiii. Au multe de coordonat, așa că s-au pus pe treabă.”

Generoasa sursă de informații a fost întrebată și despre părerea lui Jennifer Garner despre viitoarea mamă vitregă a copiilor ei. „Copiii ei o iubesc pe J.Lo și J.Lo îi iubește pe ei. Totul este pe pozitiv. Când Ben este fericit și copiii sunt fericiți, Jen [Garner] simte că nu are motive de supărare. Jen mai spune că Ben arată mai bine ca niciodată. Ea și Ben se înțeleg atât de bine în calitate de părinți și totul e bine.”

Citește și:
Adele și Rich Paul s-au logodit? Detaliul care a atras atenția tuturor

Foto: profimedia, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video