Lumea muzicii are un nou power couple: A$AP Rocky a confirmat relația cu Rihanna

A$AP Rocky a numit-o pe Rihanna „iubirea vieții mele”.

Lumea muzicii are un nou power couple: A$AP Rocky a confirmat relația cu Rihanna

Deși până acum el și Rihanna nu au spus nimic despre relația lor, A$AP Rocky nu se mai dă în lături de la a sublinia cât de mult ține la ea.

Rapperul de 32 de ani, al cărui nume real este Rakim Athelaston Mayers, a acordat un interviu revistei GQ în cadrul căruia a vorbit pentru prima dată despre relația lui cu cântăreața de 33 de ani.

„[Relațiile sunt] mult mai bune când o întâlnești pe The One,” a spus el. „Echivalează, probabil, cu un milion din celelalte.”

Cei doi formează un cuplu începând de anul trecut și, potrivit cover story-ului GQ, neîmblânzitul Rocky, care a fost combinat cu Kendall Jenner, Chanel Iman, Iggy Azalea și Teyana Taylor, este acum confortabil cu monogamia.

„Cred că atunci când știi, știi. Ea este The One”, a repetat el despre Rihanna, numind-o „iubirea vieții mele” și „doamna mea”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

O sursă ET a declarat: „Rihanna este femeia visurilor lui A$AP Rocky, și a fost de ceva vreme. Este atât de îndrăgostit de ea și se distrează cel mai bine împreună. Râd mereu, dar se conectează unul cu altul și la alt nivel. Pur și simplu se înțeleg, fie că e vorba de simțul umorului, de aspirațiile profesionale sau de multe altele. Au o legătură nebună și chimie, și sunt un cuplu atât de drăguț, distractiv, iubitor.”

Cei doi au petrecut Crăciunul trecut împreună în Barbados, alături de familia Rihannei, însă zvonurile privind o posibilă relație au apărut încă din iulie 2020, când Rocky a apărut în campania Fenty Skin.

„Am vrut ca bărbații să fie reprezentați, deoarece această linie de îngrijire a pielii este neutră din punct de vedere al genului,” a spus atunci Rihanna, declarând, pentru ET, că a fost mereu uimită de ce piele perfectă are Rocky.

Citește și:

Acasă la Ashton Kutcher & Mila Kunis: cum arată ferma de 12.9 milioane de dolari a celebrului cuplu

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video