La ecografie împreună cu cei patru copii ai lui Ronaldo. Georgina Rodriguez, cum nu ai mai văzut-o niciodată

Însărcinată cu gemeni, Georgina Rodriguez i-a luat cu ea la o vizită medicală pe cei patru copii ai celebrului său iubit.

La ecografie împreună cu cei patru copii ai lui Ronaldo. Georgina Rodriguez, cum nu ai mai văzut-o niciodată

Cristiano Ronaldo și iubita lui, Georgina Rodriguez, au dezvăluit săptămâna trecută că așteaptă gemeni. Fotografia postată cu această ocazie pe Instagram de către fotbalist a adunat aproape 30 de milioane de aprecieri, un record absolut în rândul sportivilor.

Spre încântarea fanilor, modelul de origine argentiniană în vârstă de 27 de ani a împărtășit luni pe Instagram și o fotografie de la cea mai recentă ecografie pe care și-a făcut-o. Cei patru copii ai lui Ronaldo au însoțit-o la medic și au așteptat nerăbdători pe scaunele din cabinet.

Georgina și Cristiano au deja o fiică împreună, pe Alana, în vârstă de 3 ani. Deși Georgina și fanii ei așteaptă deja de mult timp o cerere în căsătorie, nunta întârzie să se întâmple. Ea și Ronaldo formează în mod evident o familie superbă și, de-a lungul timpului, au existat numeroase zvonuri neconfirmate potrivit cărora s-ar fi logodit, alimentate de diferitele inele cu pietre prețioase pe care Georgina le purta.

Presa străină a dat de înțeles că vinovată pentru neconcretizarea unei căsătorii ar fi în principal mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro care, deși a spus că se înțelege bine cu Georgina, este convinsă că aceasta e mai degrabă interesată de banii fiului său.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Georgina, în vârstă de 27 de ani, este fiica unui fost fotbalist devenit traficant de droguri. A crescut în Spania și, neputând să își urmeze visul de a fi balerină, a lucrat ca chelneriță și dădacă. L-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo în urmă cu cinci ani, pe când lucra într-un magazin Gucci din Madrid ca să-și poată plăti studiile.

De atunci, viața ei s-a schimbat radical, așa cum o arată și documentarul Netflix Yo Soy Georgina, care urmează să fie lansat la finalul anului. Vacanțele în destinații exotice, participarea la evenimente exclusiviste și cadourile exorbitante fac deja parte din rutina cuplului.

Citește și:

Însărcinată cu primul copil, Nicole Cherry s-a logodit. Cum arată inelul primit de artistă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video