La 10 ani de la despărțire, Sienna Miller vorbește deschis despre infidelitatea lui Jude Law

Sienna Miller a vobit cu sinceritate despre despărțirea de fostul ei logodnic, Jude Law, la mai bine de 10 ani de la izbucnirea scandalului de infidelitate.

La 10 ani de la despărțire, Sienna Miller vorbește deschis despre infidelitatea lui Jude Law

Sienna Miller și Jude Law s-au cunoscut în 2003, pe platourile de filmare de la Alfie, iar relația și-au început-o în scurt timp, devenind unul dintre cele mai apreciate cupluri de celebrități de la Hollywood. Cei doi s-au logodit de Crăciun, în 2004. Actrița a fost cea care a anulat logodna din cauza infidelității lui Jude Law. 

În 2005, Jude Law a recunoscut că are o aventură cu Daisy Wright, bona copiilor săi din căsătoria cu actrița Sadie Frost. La vremea repectivă, actorul a făcut o declarație, prin care își cere iertare. „În urma știrilor apărute, vreau să spun că mi-e profund rușine și sunt supărat că am rănit-o pe Sienna și pe cei apropiați nouă. Vreau să îmi cer scuze public Siennei și familiilor noastre pentru durerea provocată.” În vremea aceea, Sienna Miller a recunoscut că l-a înșelat pe Law cu actorul Daniel Craig.

Într-un interviu pentru The Daily Beast, actrița Sienna Miller a făcut declarații sincere despre infidelitatea lui Jude Law, dar și presiunea pe care a resimțit-o atunci din partea celor din jur, în special a presei. „A fost unul dintre cele mai dificile momente pe care l-am experimentat vreodată, însă sper să nu mai trec prin așa ceva. A fost foarte greu. Și, pe deasupra, mai erau și paparazzi. Știau unde voi fi în fiecare seară și mă urmăreau.”

Actrița avea atunci 23 de ani și a mărturisit că nu își amintește o bună parte din acea experiență. „Sunt vreo șase săptămâni pe care mi le-am şters din memorie. Nu-mi amintesc nimic despre ele. Prietenii îmi spun că au venit să mă vadă şi am stat la cină de vorbă, dar eu nu-mi amintesc. Eram în stare de şoc. Dar dacă reuşeşti să treci prin aşa ceva, ai impresia că poţi trece prin orice. Mi-a fost foarte dificil să mă concentrez la munca mea. Când mă uit în urmă chiar mă întreb cum de am reuşit să depăşesc situaţia. Însă am reuşit”, a adăugat Sienna Miller pentru The Daily Beast.

După izbucnirea scandalului de infidelitate, Sienna Miller și Jude Law au rămas împreună mai mult de un an, însă în noiembrie 2006 s-au despărțit. În 2009 au mai dat o șansă relației lor și au petrecut Crăciunul împreună, însă în luna februarie a anului 2011 s-au despărțit definitiv.

CONȚINUT VIDEO ELLE

După despărțirea de Jude Law, Sienna Miller a fost împreună cu actorul și modelul Tom Sturridge, cu care are împreună o fiică, Marlowe. În 2012 s-au logodit, însă în iulie 2015 au anunțat că se despart. În trecut au existat și zvonuri conform cărora Brad Pitt și Sienna Miller ar fi împreună. Însă, Sienna Miller a spus că acele speculații privind o posibilă relație între ea și Brad Pitt sunt false.

Citește și:
Cum arată azi Robert Powell, actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazaret?

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video