Kylie Jenner, despre depresia postnatală: „Am plâns non-stop timp de trei săptămâni”

Kylie Jenner a vorbit deschis în noul sezon „The Kardashians” despre lupta pe care a dus-o imediat după nașterea celui de-al doilea copil.

Kylie Jenner, despre depresia postnatală: „Am plâns non-stop timp de trei săptămâni”

Trailerul celui de-al doilea sezon The Kardashians a fost lansat și le promite fanilor mai multă dramă ca niciodată. În noul sezon, Kim Kardashian vorbește despre reacțiile negative primite în urma interviului său pentru Variety, Kylie Jenner face aluzie la faptul că se luptă cu depresia postnatală, iar Kris Jenner devine emoționată când vorbește despre o procedură misterioasă.

Kylie Jenner, despre depresia postnatală

Abordând subiectul depresiei postnatale, Kylie Jenner este văzută în teaser în timp ce vorbește deschis față de sora ei, Kendall Jenner. Vedeta recunoaște că a plâns săptămâni întregi după nașterea fiului ei, pe care îl are împreună cu rapperul Travis Scott. Cele două surori sunt cunoscute pentru relația foarte apropiată.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Ar trebui să fiu foarte fericită acum, tocmai am născut acest nou copil. Dar am plâns non-stop timp de vreo trei săptămâni”, a declarat Kylie Jenner.

Kylie Jenner a dat naștere celui de-al doilea copil al său pe 2 februarie anul acesta, iar inițial a dezvăluit că numele lui urma să fie Wolf, însă ulterior cei doi părinți au anunțat că s-au răzgândit. De asemenea, vedeta a vorbit despre depresia postnatală pe Instagram în urmă cu câteva luni și le-a împărtășit urmăritorilor ei experiența personală.

„Vreau să le spun viitoarelor mame că această experiență poate să fie una grea. Perioada postnatală nu este deloc ușoară, iar pentru mine, cel puțin, această experiență a fost foarte grea. Mai greu decât la prima sarcină. Nu este ușor din punct de vedere mental, fizic și spiritual. (…) După ce mi-am dat seama că am născut un băiețel sănătos și frumos m-am liniștit.”, a transmis Kylie Jenner la vremea respectivă.

Între timp, într-o altă parte a teaserului, Kris Jenner izbucnește în lacrimi în timp ce se dezvăluie că va intra în spital pentru a fi supusă unei proceduri, deși nu este clar pentru ce. „Faci operația?”, se aude cum Kim o întreabă pe mama ei, Kris. Ulterior, apare o altă confesiune din partea lui Kris, care își șterge lacrimile în timp ce spune la cameră: „Nu vreau să le spun copiilor mei că sunt speriată.”

Citește și:
Jacquemus și Marco Maestri au avut cea mai stylish nuntă în weekend, în sudul Franței

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video