Kristen Stewart face valuri cu primul fragment din filmul în care o joacă pe Prințesa Diana

Au apărut primele imagini din filmul Spencer, în care Kristen Stewart o joacă pe Prințesa Diana. Verdictul criticilor: nominalizarea la Oscar e sigură.

Kristen Stewart face valuri cu primul fragment din filmul în care o joacă pe Prințesa Diana

CinemaCon a fost locul unde Kristen Stewart a putut fi văzută pentru prima dată, în exclusivitate, în rolul Prințesei Diana.

Miercuri, la Convenția națională a proprietarilor de cinematografe, compania producătoare NEON Films a arătat niște prime imagini și a prezentat, de asemenea, primul afiș al filmului Spencer, care va fi lansat în cinematografe pe 5 noiembrie. 

Regizat de Pablo Larraín, Spencer își trage titlul de la numele de fată al Dianei. Larraín este fără îndoială unul dintre cei mai cunoscuți artiști din Chile. El a regizat și filmul biografic Jackie, în care Natalie Portman o joacă pe Jacqueline Kennedy în confruntarea ei cu moartea violentă a soțului său, rol pentru care Portman a fost nominalizată la Oscar.

În cele câteva secunde dezvăluite cu ocazia importantului eveniment, Prințesa Diana este arătată în faimoasa ei rochie de mireasă, plângând în fața Prințului Charles (interpretat de Jack Farthing). Imaginile, care nu au fost lansate și public, pun accent pe confruntarea tensionată dintre cei doi logodnici, care are loc într-un salon al proprietății regale Sandringham, cu o masă de biliard între ei.

Anul trecut, actrița a vorbit în emisiunea lui Jimmy Kimmel despre nevoia ei de a proteja imaginea Prințesei Diana, și a spus că e cazul să ne așteptăm mai degrabă la multă emoție decât la detalii istorice de la acest film.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Spencer va avea premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Veneția luna viitoare, înainte de a se îndrepta spre Festivalul Internațional de Film din Toronto pe 15 septembrie. Cum era de așteptat, Kristen Stewart este în cărți pentru cele mai importante premii de actorie.

Criticul de film Scott Menzel, unul dintre mulții participanți la CinemaCon, s-a declarat uimit de ce a văzut. „Pe baza filmărilor, se pare că Kristen Stewart va primi o nominalizare la Oscar pentru interpretarea ei,” a scris el pe Twitter. „Mă simt foarte încrezător că acesta va fi marele moment al lui # KristenStewart.”

Citește și:

Kristen Stewart, surprinsă în Los Angeles alături de iubita ei, Dylan Meyer

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video