Kim Kardashian, declarații surprinzătoare despre fostul său soț, Kanye West

„Eu și Kanye vom fi mereu o familie”, a mărturisit Kim Kardashian.

Kim Kardashian, declarații surprinzătoare despre fostul său soț, Kanye West

Chiar dacă despărțirea de Kanye West nu a fost deloc una amiabilă, Kim Kardashian mărturisește că ea și rapper-ul vor forma întotdeauna o familie. Într-un interviu recent acordat lui Robin Roberts, fondatoarea Skims a vorbit despre divorțul de Kanye, dar și despre impactul pe care acesta l-a avut asupra celor patru copii ai lor.

„Trebuie să fii acolo pentru ei”, a spus Kim. „Indiferent de situație, chiar și în această viață nebună pe care o trăim, trebuie să ai un dialog onest cu copiii tăi. Eu și am Kanye am avut discuții. Trebuie să vorbim zilnic datorită copiilor. Urăsc faptul că lucrurile s-au terminat așa. Dar eu și Kanye vom fi mereu o familie. La sfârșitul zilei, vreau doar ca copiii mei să fie fericiți și sănătoși și să îl admire pe tatăl lor. Și îl admiră”, a mărturisit vedeta.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În luna februarie, în cadrul unui interviu acordat revistei Vogue, Kim a vorbit onest despre despărțirea de Kanye West, dar și despre planurile sale de viitor. Vedeta în vârstă de 41 de ani a susținut că nu se mai simțea fericită alături de soțul ei și că nu regretă decizia de a divorta.

„Atât de mult timp am făcut ceea ce i-a făcut fericiți pe alții. Și cred că în ultimii doi ani am decis că mă voi face fericită. Și asta se simte foarte bine”, a spus Kardashian pentru Vogue.

Fondatoarea Skims a continuat cu faptul că a ales să se concentreze asupra ei și face eforturi pentru a se mulțumi pe sine. Ba mai mult, Kim i-a îndemnat și pe fani să îi urmeze exemplul.

„Chiar dacă asta a creat schimbări și a provocat divorțul meu, cred că este important să fii sincer cu tine însuți despre ceea ce te face cu adevărat fericit. M-am ales pe mine. Cred că este în regulă să te alegi pe tine”, a mai spus Kim.

Citește și:
Brooklyn, fiul lui David & Victoria Beckham, se căsătorește în weekend cu actrița Nicola Peltz. Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală înainte de nuntă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video