Keira Knightley nu a renunțat la a purta Chanel nici în carantină

Actrița Keira Knightley a mărturisit că și-a petrecut perioada de izolare de anul trecut purtând numai Chanel.

Keira Knightley nu a renunțat la a purta Chanel nici în carantină

Majoritatea oamenilor s-au folosit de carantina de anul trecut pentru a transforma în uniformă de serviciu, distracție și aproape orice altceva lucruri pe care înainte le purtau doar la sală sau prin casă: colanți, pantaloni de trening, hanorace și tricouri largi. Nu și Keira Knightley.

Actrița de 36 de ani a declarat pentru Harper’s Bazaar UK că nu a fost zi din prima perioadă de izolare în care să nu celebreze puterea hainelor de a-ți schimba starea. „Avem o trambulină în grădina noastră,” a spus ea, și am decis că ni se permite să purtăm doar rochii pe ea.”

Knightley și-a petrecut carantina în Londra, alături de cele două fiice ale sale, Edie (6 ani) și Delilah (1 an), și de rockerul James Righton (37), tatăl lor, care avea voie să li se alăture doar dacă purta unul dintre costumele lui multicolore Gucci.

„M-am dat cu ruj roșu în fiecare zi și am luat pe mine fiecare piesă Chanel pe care o am în dulap, iar fiica mea Edie avea panglici Chanel împletite în păr și aripi de zână,' a spus actrița, care a început să apară în reclame Chanel încă din 2007, și care în prezent este imaginea Coco Mademoiselle.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„M-am gândit, a continuat ea: Ce rost are ca aceste lucruri minunate să stea degeaba în garderobă, când afară totul pare cam apocaliptic și înfricoșător? Mi s-a părut important să fim cu adevărat fericiți pentru copii!”

În ce privește comportamentele bizare căpătate cu ocazia carantinei, aici e posibil să avem ceva în comun cu Knightley. Și ea și soțul ei dezinfectau cumpărăturile și se gândeau cu groază la câte mâini au atins fructele pe care aveau să le mănânce. Ba chiar, a povestit ea, Righton a fiert niște mere, chiar dacă asta le-a făcut de nemâncat, pentru că nu putea să-și ia gândul de la faptul că ar putea fi contaminate.

Citește și:

Keira Knightley vorbește despre căderea psihică pe care a avut-o la 22 de ani

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video