Katy Perry povestește cum Orlando Bloom i-a fost alături în lupta cu depresia

Cântăreața a vorbit la radio în emisiunea lui Howard Stern despre noul său album, sarcină, dar și despre cum logodnicul său i-a fost alături în cele mai grele momente.

Katy Perry povestește cum Orlando Bloom i-a fost alături în lupta cu depresia

În vârstă de 35 de ani, cântăreața Katy Perry a vorbit deschis în dimineața zilei de marți despre lansarea noului ei album, Smile, despre sarcină și planuri de nuntă anulate, dar și despre sprijinul din partea logodnicului său, Orlando Bloom, în perioadele de depresie – totul în emisiunea lui Howard Stern de la radio.

„Sinceră să fiu, albumul ăsta e plin de speranță, regăsire și bucurie fiindcă a fost creat în zilele mele întunecate, eram în depresie din cauza schimbării mele în carieră”, spune Katy Perry despre materialul ce urmează a fi lansat pe 14 august.

„Ultimul album (Witness, 2017) nu mi-a atins așteptările neapărat, dar m-a scos din bula asta a unei cântărețe extrem de disperate, a unui star pop însetat de a rămâne mereu pe primul loc. Acum simt că pot crea și mă pot exprima mult mai liber atât ca artist cât și ca om.” Amintind de acea perioadă întunecată, Perry spune că Orlando a văzut „totul” și a ales totuși să rămână cu ea: „Îl mai testez și acum, și tot îmi răspunde, tot nu îl deranjează. Și de aceea e perfect pentru mine.”

Orlando Bloom și Katy Perry sunt logodiți și așteaptă primul lor copil, o fetiță, cât de curând. Actorul de 43 de ani mai are un fiu de 9 ani și cu fosta sa soție, Miranda Kerr.

„Cred că 2020 e anul în care daca îți faci planuri, Dumnezeu îți râde în față”, glumește cântăreața, legat de faptul că va aduce pe lume un copil în mijlocul pandemiei de coronavirus. „Așa că, m-am lăsat dusă de val și aș avea câteva idei pentru ziua când o să nasc, ce vine curând. Foarte curând. Nu mă neliniștește deloc”, adaugă aceasta. „Mă simt binecuvântată. Am avut o sarcină foarte ușoară din punct de vedere fizic, și sunt foarte activă.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Din cauza pandemiei de COVID-19, cei doi au fost nevoiți să își amâne planurile de nuntă pe termen nedeterminat. Katy spune că drumul spre altar se va întâmpla „cu siguranță” în viitor, însă acum, pur și simplu se concentrează pe a „da viață unui copil sănătos.”

Citește și:
Cameron Diaz, mărturisiri emoționante despre viața de mamă

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video