Kate Middleton vs. Meghan Markle: Cine este adevăratul influencer în materie de stil?

Ducesa de Cambridge este cel mai bun influencer în materie de stil, urmată imediat de Meghan Markle, Ducesa de Sussex, potrivit unui top al eBay UK.

Kate Middleton vs. Meghan Markle: Cine este adevăratul influencer în materie de stil?

Potrivit unui top 5 `cei mai buni influenceri din familia regală` organizat de eBay UK, Kate Middleton este în fruntea clasamentului și nu Meghan Markle, așa cum, probabil, ne-am fi așteptat cu toții.

Potrivit `The Evening Standard`, hainele de maternitate ale lui Kate Middleton au dus la mai multe căutări online pe eBay decât piesele vestimentare ale oricărui alt membru al familiei regale. În luna aprilie a acestui an, căutările pentru designer-ul Jenny Packham s-au dublat, atunci când Ducesa de Cambridge a purtat o rochie roșie, cu guler brodat, la prima apariție în public a Prințului Louis.

De-a lungul acestui an, designerii preferați ai Ducesei, înclusiv Jenny Packham, Alexander McQueen și Seraphine, au avut creșteri de 20% în căutările celor interesați de hainele purtate de aceasta.

Totuși, Meghan Markle se situează foarte aproape de Kate Middleton. După nunta regală din luna mai, pentru care a ales o rochie creată de Claire Waight Keller, căutările pentru designer au crescut cu până la 60%. Printre cele mai căutate ținute ale Ducesei de Sussex, se numără rochia-sacou Juliet & Charles, pe care a purtat-o recent, la spectacolul Hamilton, rochia sofisticată Club Monaco de la nunta lui Charlie van Straubenzee și rochia midi din denim semnată Carolina Herrera, aleasă pentru meciul de polo de la începutul acestei veri.

Rob Hattrell, vice-președintele eBay UK, a precizat că, deși Meghan a fost în atenția tuturor anul acesta, stilul lui Kate este cel care a predominat în căutările de pe eBay încă de la nunta sa cu Prințul William în 2011. „Mereu observăm o creștere în căutări în perioada evenimentelor regale, iar 2018 a fost un an bun pentru micile afaceri de pe eBay, atât cu ocazia nașterii Prințului Louis, cât și cu nunta lui Meghan și Harry, care au crescut vânzările în toată țara”, a adăugat Rob Hattrell.

Prințesa Charlotte, care a dominat clasamentul în 2017, a ajuns pe locul al treilea. Coronița din flori pe care Prințesa a purtat-o la nunta unchiului și a mătușii ei în luna mai, a avut o creștere în căutări de 60% pentru produsele similare. Fratele ei, Prințul George, își urmează sora în clasamentul celor mai buni influenceri din familia regală în ceea ce privește stilul vestimentar.

Regina Elisabeta a II-a încheie clasamentul, datorită pasiunii ei bine-cunoscute pentru broșe. Cei de la eBay spun că vânzările au crescut semnificativ după ce Regina a purtat o broșă Cullinan V la Săptămâna Modei de la Londra. Potrivit eBay, 16 broșe sunt vândute în fiecare minut.

Citește și:
Trucul ingenios de styling folosit de Kate Middleton și Meghan Markle

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people