Kate Middleton, în ipostaze inedite pe terenul de rugby

Kate Middleton ne surprinde pe zi ce trece!

Kate Middleton ne surprinde pe zi ce trece și spunem acest lucru pentru că nu ne-am fi imaginat-o pe Ducesă pe terenul de rugby, însă niciodată nu este prea târziu, nu?

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, a participat zilele trecute la un antrenament al echipelor britanice de rugby, atât cea masculină, dar și cea feminină, desfășurat pe stadionul Twickenham din Londra.

Kate Middleton și-a demonstrat din plin abilitățile sportive și a participat activ la antrenament, așa cum poți vedea și tu în galeria de mai sus.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Motivul pentru care Kate Middleton s-a aflat pe terenul de rugby îl reprezintă faptul că Federația britanică Rugby Football Union a intrat acum sub patronajul Ducesei, ea preluând acest titlu de la Prințul Harry, care îl deținea înainte de a părăsi familia regală britanică.

Pe durata orelor petrecute pe terenul de rugby, Ducesa s-a întâlnit cu jucătorii și antrenorii care se pregătesc activ pentru participarea la Six Nations Championships și au discutat despre aspirațiile sportive, problemele cu care se confruntă și despre efectul pe care pandemia l-a avut asupra acestui sport.

La începutul lunii ianuarie, Kate Middleton a împlinit 40 de ani. Cu acea ocazie, Ducesa de Cambridge a făcut publice o serie de fotografii cu adevărat speciale, în care poartă rochii Alexander McQueen și care au fost admirate de toată lumea.

Pentru a marca împlinirea vârstei de 40 de ani, Kate Middleton a dezvăluit trei portrete realizate în luna noiembrie a anului trecut la Kew Gardens de către fotograful de modă Paolo Reversi. Și de această dată, Ducesa de Cambridge ne-a oferit o lecție de eleganță. Prima imagine alb-negru o înfățișează pe Kate Middleton purtând o rochie albă și având părul ondulat. Așa cum probabil mulți se așteptau, Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana. Aceasta a purtat o pereche de cercei cu perle care au aparținut cândva regretatei prințese.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

În a doua imagine putem remarca faptul că Ducesa de Cambridge este îmbrăcată cu o rochie roșie spectaculoasă cu un umăr gol. Cerceii cu diamante purtați la această ținută fac parte din colecția Reginei Elisabeta a II-a. Însă, Kate Middleton are și inelul de logodnă cu safir purtat de Prințesa Diana.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Alegând accesorii care au aparținut Prințesei Diana și Reginei Elisabeta a II-a, Kate Middleton ne dovedește din nou recunoștința pe care o poartă față de aceste două femei care și-au pus amprenta asupra întregii lumi.

Citește și:
Regina Letizia, apariție spectaculoasă într-o rochie veche de 45 de ani, ce a aparținut soacrei ei

Foto: Profimedia, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video