Kate Middleton, complet schimbată pe coperta unui ziar. Fanii sunt revoltați de imaginea Prințesei de Wales

Kate Middleton este înfățișată pe coperta unui ziar printr-o fotografie ce a stârnit indignare în rândul populației.

Kate Middleton, complet schimbată pe coperta unui ziar. Fanii sunt revoltați de imaginea Prințesei de Wales

Fanii Casei Regale au fost revoltați după ce un ziar a folosit o imagine cu Kate Middleton părând îmbătrânită, de Remembrance Sunday. Prințesa de Wales, în vârstă de 40 de ani, a participat la evenimentul emoționant din acest weekend și a stat la balconul de la Whitehall, alături de Regina Consoartă Camilla, în timp ce îi privea pe Regele Charles al III-lea și pe Prințul William depunând coroane de flori și amintindu-și de soldații căzuți la datorie.

Kate Middleton, complet schimbată pe coperta ziarului The Mirror

Cu toate acestea, mulți utilizatori de pe rețelele sociale au rămas șocați după ce au văzut imaginea Prințesei de Wales de la eveniment folosită pe coperta ziarului The Mirror de luni. Internauții au fost revoltați de fotografia editată cu Kate Middleton, în care aceștia spun că ar arăta „ca de 60 de ani”.

„Imaginea de pe prima pagină, trucată a Prințesei de Wales, este misogină și agresivă. Nimănui nu-i pasă de faptul că trebuie să avem întotdeauna imagini măgulitoare, dar folosirea în mod deliberat a unei imagini trucate arată că veți intimida alte femei și că aveți o cultură misogină”, a scris un utilizator.

În același timp, o altă persoană a scris: „Au fost mult mai multe imagini uimitoare ale frumoasei noastre Prințese de Wales care ar fi trebuit să fie pe prima pagină fără editarea flagrantă! Ar trebui să le fie rușine de ei înșiși”. Un altul a adăugat: „Ce i-a făcut Daily Mirror lui Kate Middleton? Este ciudat!”

Imaginea originală a Prințesei de Wales o arată pe aceasta la National Service Of Remembrance de la Cenotaf, pe 13 noiembrie 2022. Kate Middleton a purtat o haină neagră împodobită cu trei maci și o pălărie neagră asortată. Prințesa de Wales a fost împreună cu Regina Consoartă Camilla, în vârstă de 75 de ani, pentru a-i vedea pe Regele Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani, și pe Prințul William, în vârstă de 40 de ani, depunând coroane de flori pentru a aduce un omagiu victimelor de război din Marea Britanie.

Foto: Profimedia

Citește și:
Alina Eremia, dezvăluiri despre relația cu Edi Barbu. Cum trec cei doi peste problemele din cuplu: „Mi-aș dori să învăț și eu'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people