Kate Middleton a impresionat cu ținuta purtată la o fermă. Care este motivul

Kate Middleton și Prințul William au vizitat o fermă, iar Ducesa de Cambridge a purtat o pereche de cizme cu care ai mai văzut-o în aparițiie ei din trecut.

Kate Middleton a impresionat cu ținuta purtată la o fermă. Care este motivul

Kate Middleton și Prințul William au vizitat o fermă din nord-estul Angliei, Manor Farm. Cu această ocazie, Ducii de Cambridge le-au mulțumit lucrătorilor esențiali și îngrijitorilor pentru munca neîncetată pe care au depus-o în timpul pandemiei.

Având în vedere că Marea Britanie a relaxat o parte dintre restricții, Kate Middleton și Prințul William au profitat de această ocazie și au mers la Manor Farm, lângă Darlington. Cei doi s-au întâlnit cu proprietarii fermei, Clare Wise și Stewart Chapman, care au grijă de sănătatea și bunăstarea animalelor. Ducii de Cambridge au vorbit cu fermierii locali despre experiențele lor din ultimul an, impactul pandemiei asupra sănătății lor mintale, precum și provocările și munca la fermă.

Ducesa de Cambridge a reușit să impresioneze cu ținuta aleasă în timpul vizitei la această fermă, în special datorită cizmelor purtate. Kate Middleton a purtat o pereche de cizme din piele până la genunchi Penelope Chilvers, în valoare de 475 de lire sterline.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Penelope Chilvers (@penelopechilvers)

Kate Middleton deține aceste cizme în garderobă de 17 ani, de dinainte să facă parte din familia regală, purtându-le pentru prima dată în august 2004 la Palatul Blenhaim.

 

Kate Middleton a mai purtat aceste cizme și în 2005, la Festivalul Gatcombe, Gloucestershire, precum și în 2016, în timpul unui turneu regal din Canada.

 

 

 

De asemenea, le-a integrat și la o ținută purtată în 2018, atunci când a vizitat Sayers Croft Trust Forest School and Wildlife Garden, un proiect care își propune să implice comunitatea locală în protejarea mediului înconjurător.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Nu este clar dacă Ducesa de Cambridge are aceleași cizme în garderobă de mai bine de un deceniu sau îi plac atât de mult încât și-a cumpărat și a doua pereche, însă cu siguranță exemplul ei ne demonstrează că putem integra cu succes aceeași piesă într-o mulțime de combinații, astfel încât să arate mereu bine.

Citește și:
Rochia de mireasă a Prințesei Diana va fi expusă la Palatul Kensington

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video