Kanye West și noua lui iubită, Julia Fox, ședință foto inedită

Kanye West și Julia Fox au fost protagoniștii unei ședințe foto surprinzătoare, ocazie prin care și-au confirmat relația.

Kanye West și noua lui iubită, Julia Fox, ședință foto inedită

Kanye West și Julia Fox și-au confirmat relația printr-o ședință foto incendiară. În imaginile publicate în revista Interview, cei doi apar în ipostaze tandre, sărutându-se și îmbrățișându-se pe podeaua dressing-ului, pe care rapper-ul l-a umplut cu haine pentru noua sa iubită.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Interview Magazine (@interviewmag)

Pe lângă aceste fotografii, actrița în vârstă de 31 de ani a vorbit pentru prima dată despre relația cu fostul soț al lui Kim Kardashian, mărturisind că s-au cunoscut în seara de Revelion, în Miami.

„L-am cunoscut pe Ye în Miami, de Revelion, și a fost o conexiune instantă. E atât de amuzant să fii în preajma lui. Ne-a făcut pe mine și pe prietenii mei să râdem, să dansăm și să zâmbim toată noaptea. Am decis să păstrăm aceeași energie și să zburăm înapoi către New York pentru a vedea piesa Slave”, a declarat Julia fox pentru Interview.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Interview Magazine (@interviewmag)

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Interview Magazine (@interviewmag)

După vizionarea piesei, Kanye West și Julia Fox au luat cina la Carbone, unul dintre restaurantele preferate ale actriței, după cum chiar ea a mărturisit.

Și pentru că rapper-ul este recunoscut pentru comportamentul său excentric, seara nu se putea încheia doar cu o simplă cină. Așa că West a organizat „o întreagă ședință foto” pentru Julia.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Sunt încă în stare de șoc. Ye avea un întreg apartament de hotel plin cu haine. Era visul oricărei fete devenit realitate. Era un moment desprins din Cenușăreasa. Nu știu cum a făcut-o și cum a pregătit toate lucrurile, dar am fost extrem de surprinsă. Adică… cine face așa ceva la o a doua întâlnire? Sau la orice întâlnire?”, a povestit Fox.

Pentru ședința foto, Julia a purtat o pereche de pantaloni extrem de sexy ce aparțin brand-ului Miaou, un top și un palton, ambele Balenciaga.

În acest timp, fosta soție a lui Kanye West, Kim Kardashian, se află într-o vacanță exotică, în Bahamas, alături de iubitul său, comediantul Pete Davidson.

Citește și:
Kim Kardashian și Pete Davidson, prima vacanță împreună

Foto: Instagram, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video