Kaia Gerber s-ar fi despărțit de partenerul său, Jacob Elordi

Kaia Gerber s-ar fi despărțit de partenerul său, actorul Jacob Elordi, relatează mai multe surse pentru presă.

Kaia Gerber s-ar fi despărțit de partenerul său, Jacob Elordi

Kaia Gerber s-ar fi despărțit de partenerul său de viață, actorul Jacob Elordi, raportează presa. Supermodelul, la rândul său fiica unui alt supermodel, Cindy Crawford, a început o relație cu actorul care joacă în Euphoria (alături de Zendaya și Hunter Schafer) cu un an în urmă, zvonurile despre o legătură între cei doi apărând în septembrie 2020.

Acum, publicația Page Six raportează, citând o sursă, faptul că Kaia Gerber s-ar fi despărțit de Elordi după un an de relație. De asemenea, în ultima perioadă, Gerber a șters o serie de imagini în care apărea și actorul de pe contul său de Instagram. Nici modelul în vârstă de 20 de ani nu mai apare în imaginile postate de actor pe Instagram. Până în acest moment, însă, nici unul dintre cei doi nu a făcut o declarație oficială în acest sens.

CONȚINUT VIDEO ELLE

De-a lungul relației celor doi aceștia au apărut în mai multe ocazii oficiale împreună pe covorul roșu și și-au petrecut vacanțe alături de părinții Kaiei Gerber. Știrea conform căreia Kaia Gerber s-ar fi despărțit de Elordi vine într-o perioadă foarte aglomerată profesional pentru tânără. Aceasta a apărut recent pe covorul roșu al galei InStyle Awards alături de mama ei, Cindy Crawford, iar cele două au fost văzute împreună recent la o ședință foto pentru un pictorial pe plajă. Mai mult, Gerber este una dintre protagonistele celei mai recente campanii ale brand-ului suedez de retail H&M. Acum, presa speculează că Gerber, alături de mama sa, petrec împreună o vacanță.

Cariera Kaiei Gerber pare să înflorească acum, dat fiind că tânăra, care a apărut deja și în postura de actriță în American Horror Story: Double Feature, a participat recent la o lectură din The Great Gatsby, interpretând rolul lui Daisy, pentru organizația amfAR.

Citește și:
Bradley Cooper spune adevărul despre presupusa relație cu Lady Gaga

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video