Zendaya vorbește deschis despre motivele care au determinat-o să apeleze la psiholog

Actrița de 25 de ani apare pe coperta noului număr British Vogue, ocazie cu care a discutat despre planurile ei de viitor.

Zendaya vorbește deschis despre motivele care au determinat-o să apeleze la psiholog

Zendaya a aruncat Instagram-ul în aer săptămâna trecută, odată cu apariția ei de la Festivalul de Film de la Veneția, unde a purtat o rochie Balmain din piele, creată special pentru ea de designerul Oliver Rousteing. Fotografiile în care apare alături de Timothée Chalamet, co-starul filmului Dune, vor rămâne cu siguranță în istoria covorului roșu.

Numărul de octombrie al British Vogue, care o are pe copertă pe Zendaya, este o ocazie foarte bună de a afla mai multe despre tânăra actriță de 25 de ani făcută celebră de serialul Euphoria.

Zendaya a vorbit despre ascensiunea ei în cinematografie și despre provocările care vin odată cu celebritatea. Vedeta a spus că merge la psiholog și că sănătatea mintală este ceva ce nimeni nu ar trebui să neglijeze. „Bineînțeles că merg la terapie”, a spus ea. „Adică, dacă cineva este în măsură să dispună de mijloace financiare pentru a merge la terapie, i-aș recomanda să facă asta. Cred că este un lucru minunat.”

„Știi, nu este nimic în neregulă să lucrezi cu tine”, a continuat ea „și să te ocupi de aceste lucruri împreună cu cineva care te poate ajuta, cineva care poate vorbi cu tine, care nu este mama ta sau altceva. Cineva neutru.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cu psihologul ei vorbește adesea și despre presiunea de a-și gestiona finanțele și de a munci susținut pentru a putea să-și ofere lucruri la care cândva doar visa. „Speranța este să ai o carieră din care să poți obține o poziție financiară, astfel încât să faci doar lucruri pe care vrei să le faci, pentru că îți place munca, fără să trebuiască să-ți faci griji pentru celelalte lucruri”, spune ea. „Dar întotdeauna îmi spun: mereu va fi nevoie să lucrez. Pentru că dacă nu lucrez, atunci totul poate dispărea mâine.”

Zendaya a dat de înțeles că scopul ei este să devină regizoarea propriilor filme, ca să poată spune poveștile care contează pentru ea, povești care au ca personaje principale femei de culoare. „Trebuie să mă grăbesc și să mă prind cum să devin regizor, omule”, a declarat ea. „Încerc, învăț în fiecare zi, chiar fac asta. Am atâtea de făcut.”

Un pas în față în acest sens poate fi considerat filmul alb-negru Malcolm & Marie, lansat la începutul acestui an. Conceput și filmat în întregime în carantina din 2020, este primul film pentru care Zendaya a îndeplinit și rolul de producătoare. Ea s-a asigurat că o parte din încasări vor fi direcționate către ONG-ul Feeding America.

Citește și:

Red carpet la Veneția: weekend-ul a fost plin de surprize vestimentare

Foto: Profimedia, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video