Justin Bieber le dă în judecată pe cele două femei care l-au acuzat de hărțuire sexuală și cere daune de 20 de milioane de dolari

Justin Bieber se apără de acuzațiile de hărțuire sexuală și cere daune morale.

Justin Bieber le dă în judecată pe cele două femei care l-au acuzat de hărțuire sexuală și cere daune de 20 de milioane de dolari

Recent, Justin Bieber a fost acuzat de hărțuire sexuală de către două femei care au descris circumstanțele în care s-ar fi întâmplat acest lucru într-o postare pe Twitter. Acestea au dorit până în acest moment să rămână anonime.

Avocații cântărețului în vârstă de 26 de ani au pornit un proces de defăimare și spun că aceste acuzații sunt „factual imposibile și că sunt anulate atât de dovezi de netăgăduit cât și de însăși dovezile acuzatoarelor.” Aceștia susțin că femeia care s-a prezentat sub numele de Danielle spune că a fost abuzată de Justin Bieber la hotelul Four Seasons pe 9 martie 2014, dar Bieber nu s-a aflat acolo în martie 2014 și există mai multe dovezi și martori care să susțină acest lucru.

Plângerea la adresa celor două femei mai spune următoarele: „Danielle a inventat aventura sexuală pe care ar fi avut-o cu Justin Bieber la hotelul Four Seasons pentru că a fost cunoscut faptul că Bieber a luat masa la restaurantul Four Seasons pe 10 martie 2014, așa că a presupus că Bieber a stat și la hotel.” Avocații spun că Justin Bieber și iubita lui de atunci, Selena Gomez, au participat la un concert-surpriză la festivalul SXSW, iar el i-a dedicat ei o melodie.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Conturile de Twitter ale celor două femei nu au răspuns încă acuzațiilor și nu se știe dacă acestea au un reprezentant legal. Justin Bieber a declarat că „zvonurile sunt zvonuri, dar abuzul nu este ceva ce să iau ușor. Am vrut să vorbesc imediat despre asta, dar din respect pentru victimele abuzurilor, am așteptat să strâng probe înainte de a face orice declarație. O să lucrez împreună cu Twitter și cu autoritățile pentru a lua măsuri legale.”

Justin Bieber a cerut daune morale pentru defăimare de câte 10 milioane de dolari de la fiecare persoană care îl acuză.

Citește și:
Porecla controversată pe care Meghan Markle a primit-o de la angajații palatului

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video