Justin Bieber este acuzat de hărțuire sexuală

Două femei îl acuză pe Justin Bieber de hărțuire sexuală, însă cântărețul neagă afirmațiile și spune că va lua măsuri legale.

Justin Bieber este acuzat de hărțuire sexuală

Cântărețul în vârstă de 26 ani a fost acuzat recent de hărțuire sexuală. Două femei au susținut printr-o postare pe Twitter că au fost hărțuite de Justin Bieber în urmă cu mai mulți ani.

Prima acuzație vine din partea unei femei, Danielle, care a povestit pe Twitter cum l-a cunoscut pe tânărul cântăreț, la un concert, în martie 2014. „Un bărbat s-a apropiat de mine și de prietenii mei și ne-a întrebat dacă nu vrem să îl cunoaștem pe Justin. Bineînțeles că am spus da'. După ce au petrecut puțin timp la concert, Bieber i-a invitat în camera sa de la hotel, de la Four Seasons. „M-a pus să promit că nu spun nimic, iar în caz contrar aș putea avea probleme legale'. Danielle, care avea 21 de ani în acel moment, povestește că „m-a invitat să îl însoțesc în pat. Atunci m-am întrebat: cum e normal așa ceva?'.

Tânăra mai spune că a fost de acord să se sărute cu Justin Bieber, dar apoi nu și-a dorit ca lucrurile să meargă mai departe, acuzându-l pe cântăreț de hărțuire sexuală. „Nu vreau să intru în detalii despre ce s-a întâmplat apoi', a scris aceasta.

Acuzația a fost negată de către Alison Kaye, managerul companiei care îl reprezintă pe Justin Bieber. Aceasta afirmă că întâmplarea nu este posibilă, fiindcă în acea duminică, Justin era cazat într-o locație AirBnB, iar seara următoare și-a petrecut-o într-un hotel, însă nu la Four Seasons, ci la Westin.

Chiar și Bieber a răspuns acestei acuzații, postând mai multe poze, chitanțe și e-mailuri care arătau că și-a petrecut seara de 9 martie în Austin, într-o locație AirBnb, iar pe cea de 10 martie, la hotelul Westin. „Această poveste nu este adevărată. Orice acuzație sexuală ar trebui luată în serios și de aceea era nevoie de răspunsul meu. O să lucrez împreună cu Twitter și cu autoritățile pentru a lua măsuri legale', scrie Bieber.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Pe 20 iunie, o a doua femeie a făcut publică o poveste asemănătoare. Tânăra pe nume Kadi spune că evenimentul s-a întâmplat în mai 2015, când unul dintre bodyguarzii lui Justin Bieber a invitat-o în camera de hotel din New York  a acestuia. Acolo erau prezente mai multe persoane, printre care și vedeta Disney Channel, Kyle Massey. Kadi afirmă că s-a sărutat cu Justin pe canapea, dar apoi lucrurile au luat o cu totul altă turnură, când acesta a închis-o în baie și a hărțuit-o sexual. „I-am cerut să se oprească', povestește aceasta. Tânăra spune că Justin a continuat apoi să o hărțuiască pe patul din camera hotelului, dar că a reușit să scape. „L-am lovit între picioare și am fugit în sufragerie'.

Însă, în 2015, într-o altă postare pe care o făcuse pe contul său de Twitter, Kadi afirma că nu l-a cunoscut niciodată pe Justin Bieber.

Citește și:
Actorul Danny Masterson, arestat sub acuzația că a violat trei femei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video