Johnny Depp a pierdut procesul cu tabloidul britanic The Sun

Johnny Depp a pierdut procesul cu tabloidul britanic The Sun, după ce actorul ar fi fost descris într-un articol drept un soț abuziv.

Johnny Depp a pierdut procesul cu tabloidul britanic The Sun

Johnny Depp a pierdut procesul de calomnie intentat împotriva News Group Newspapers (NGN) și a editorului Dan Wootton. 

Actorul în vârstă de 57 de ani a intentat un proces împotriva editorului Dan Wootton și trustului News Group Newspapers (NGN), acuzându-i de calomnie, după ce tabloidul britanic The Sun ar fi publicat în 2018 un articol descriindu-l pe actor ca fiind un soț abuziv. Editorul tabloidului s-a bazat pe mărturiile lui Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Deep, pentru a-și dovedi nevinovăția.

Înalta Curte din Londra a refuzat să îi acorde actorului despăgubiri pentru prejudiciul adus reputației sale. În hotărârea sa de 128 de pagini, judecătorul Nicol a spus: „Reclamantul [Depp] nu a reușit în acțiunea sa pentru calomnie. Pârâții [The Sun și News Group Newspapers] au arătat că dovezile prezentate sunt substanțial adevărate.”

„Am constatat că majoritatea presupuselor acuzații de agresiuni împotriva doamnei Heard de către domnul Depp au fost dovedite de standardele civile”, a adăugat judecătorul. „Am ajuns la aceste concluzii examinând în detaliu cele 14 incidente pe care se bazează apărarea, dar și considerațiile prezentate de reclamant.”

Decizia mult așteptată a fost publicată astăzi, 2 noiembrie, la mai mult de trei luni de la finalizarea ședinței din instanță care a avut loc la sfârșitul lunii iulie. Atunci, și Amber Heard a fost chemată în instanță pentru a depune mărturie în procesul de calomnie intentat de fostul său soț, Johnny Depp.

Imediat după hotărârea luată de instanță, NGN a emis o declarație, potrivit căreia: „The Sun a militat pentru apărarea victimelor abuzurilor domestice de peste 20 de ani. Victimele abuzului în familie nu trebuie niciodată reduse la tăcere. Îi mulțumim judecătorului pentru atenția sa, dar și lui Amber Heard pentru curajul de a depune mărturie.”

Avocata care a reprezentat-o pe Amber, Elaine Charlson Bredehoft, a declarat faptul că „pentru cei prezenți la proces decizia și judecata nu reprezintă o surpriză. Foarte curând vom putea prezenta dovezi și mai voluminoase în SUA. Ne-am angajat să obținem dreptate pentru Amber Heard în instanța din SUA și să îi apărăm dreptul la liberă exprimare.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Amber Heard și Johnny Depp s-au întâlnit în 2009 pe platourile de filmare The Rum Diary, s-au căsătorit în 2015 și au fost mai târziu implicați într-un lung și costisitor proces de divorț, acuzându-se reciproc de abuz verbal, fizic, psihic. Actorul a negat în repetate rânduri acuzațiile de abuz și de violență domesticăÎn urma divorțului, Amber a primit suma de șapte milioane de dolari și a donat-o unei organizații care luptă împotriva violenței domestice și Spitalului de Copii din Los Angeles.

Citește și:
Megan Fox îl atacă public pe fostul său soț, Brian Austin Green

Foto Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video