Joe Jonas și Sophie Turner au devenit părinți pentru a doua oară. Actrița a născut o fetiță

Sophie Turner și Joe Jonas eu devenit părinți pentru a doua oară, după ce actrița a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Joe Jonas și Sophie Turner au devenit părinți pentru a doua oară. Actrița a născut o fetiță

Joe Jonas și Sophie Turner sunt în culmea fericrii după ce au devenit părinți pentru a doua oară. Actrița a născut o fetiță perfect sănătoasă, au anunțat reprezentanții cuplului. Artistul și vedeta din Game of Thrones mai au împreună o fiică, pe nume Willa. Cei doi au păstrat până acum discreția în privința ei și nu au făcut publice imagini cu ea, cu toate că au mai fost surprinși în timp ce se plimbau alături de Willa.

Sophie Turner și Joe Jonas au devenit părinți pentru a doua oară

Actrița din Game of Thrones în vârstă de 26 de ani a confirmat că ea și soțul ei, în vârstă de 32 de ani, așteaptă al doilea copil împreună într-un interviu pentru ELLE UK publicat la începutul lunii mai. Sophie Turner a declarat că este cea mai mare binecuvântare și abia așteaptă să își mărească familia.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Asta înseamnă viața pentru mine, să cresc următoarea generație. Cel mai grozav lucru din viață este să-mi văd fiica mergând din ce în ce mai bine. Suntem atât de încântați să ne mărim familia. Este cea mai mare binecuvântare din toate timpurile”, a spus Sophie Turner.

Joe Jonas și Sophie Turner s-au căsătorit într-o ceremonie surpriză în Las Vegas în mai 2019, înainte de a spune din nou „Da” la o petrecere mai mare în Franța, luna următoare. Evenimentul a fost unul extrem de discret, cei doi împărtășind ulterior primele fotografii de la nunta din Franța. Cu ocazia celebrării a doi ani de la căsătorie, actrița din Game of Thrones a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini din ziua fericitului eveniment.

Vestea despre cel de-al doilea copil vine la scurt timp după ce s-a anunțat că fratele lui Joe, Nick Jonas, și soția sa, Priyanka Chopra Jonas, au întâmpinat un copil prin intermediul unei mame surogat.

„Suntem nespus de fericiți”, a scris cântărețul despre nașterea fetiței lor, Malti Marie, pe Instagram.

Fratele mai mare, Kevin Jonas, are și el doi copii cu soția sa, Danielle, cu care s-a căsătorit în decembrie 2009.

Citește și:
Cum arată la aproape 20 ani Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video