Sophie Turner lansează un atac la adresa paparazzilor care i-au fotografiat fiica fără permisiunea ei

Actrița Sophie Turner le cere fotografilor să înceteze să îi mai urmărească pe ea, Joe Jonas și pe Willa peste tot pentru a obține imagini inedite.

Sophie Turner lansează un atac la adresa paparazzilor care i-au fotografiat fiica fără permisiunea ei

Cunoscută mai ales pentru rolul său din serialul fenomen Game of Thrones, actrița Sophie Turner a mărturisit că este „dezgustată” de comportamentul fotografilor-paparazzi, mai ales după ce aceștia au distribuit poze cu ea și fetița ei de 10 luni, Willa, fără acordul ei.

Sophie Turner a postat un videoclip-poveste pe contul său de Instagram în care le cerea acestora să o lase în pace. „Doar ce m-am trezit”, începe aceasta. „Presupun că ieri câțiva paparazzi au reușit să prindă o fotografie cu fiica mea și cu mine, și vreau doar să spun că motivul pentru care nu postez fotografii cu fetița mea și mă asigur că evităm paparazzi cu orice preț este fix pentru că, explicit, nu îmi doresc acele fotografii acolo.”

„E fiica mea. Nu a cerut nimic din toate astea, din viața asta, să fie fotografiată”, a continuat să explice actrița în vârstă de 25 de ani. „E al naibii de înfiorător să ai oameni în toată firea care să vâneze o poză cu un copil fără acordul ei. Mi-e greață, sunt dezgustată și cu tot respectul le cer tuturor să înceteze să ne mai urmărească peste tot și să înceteze să mai încerce să îi facă poze fetiței noastre, și în special să nu le mai publice sau printeze”.

„E dezgustător și nu aveți acordul meu pentru asta”, a concluzionat Sophie, vizibil deranjată de întreaga situație.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Încă de la prima veste că Sophie Turner și Joe Jonas așteaptă un copil, din februarie 2020, vedetele nu au anunțat niciodată personal acest fapt și s-au ținut departe de atenția presei în tot acest timp. Când Willa, fetița celor doi, a venit pe lume, răspunsurile cuplului la zvonurile din presă au fost și ele la fel de scurte, relatează E! News. „Sophie Turner și Joe Jonas sunt încântați să anunțe nașterea bebelușului lor”, s-a numărat printre afirmațiile primite de aceeași publicație.

Joe Jonas și Sophie Turner nu au postat niciodată de atunci imagini cu fetița lor – în schimb, recent aceștia au împărtășit cu urmăritorii lor de pe rețelele de socializare fotografii din perioada în care actrița era însărcinată, sau chiar de la nunta secretă a cuplului, din Las Vegas, de acum aproape 2 ani.

Citește și:
Loredana și Delia, moment exploziv la iUmor

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video