Loredana și Delia, moment exploziv la iUmor

Loredana și Delia au fost protagonistele unui moment incendiar pe scena de la iUmor. Cele două artiste s-au sărutat în fața publicului și a camerelor.

Loredana și Delia, moment exploziv la iUmor

Loredana și Delia au marcat prezența lor pe scena iUmor cu un moment de-a dreptul exploziv, sărutându-se în fața tuturor. Iată care a fost contextul: Loredana a fost prezentă în emisiunea din al cărei format face parte și Delia, cele două fiind colege în platoul unei alte emisiuni produse de Antena 1. Artistele se cunosc bine, iar statutul lor de dive extrem de apreciate în lumea muzicală de la noi a condus chiar la speculații despre o eventuală rivalitate, dar cântărețele au negat categoric astfel de zvonuri. Mai mult, cele două au și pozat anul trecut într-un pictorial împreună, făcând declarații flatante una la adresa celeilalte.

De data aceasta, Loredana și Delia au avut parte de un moment care a făcut deliciul publicului la iUmor, la decernarea premiilor. În cadrul Galei, Loredana a fost invitată specială pentru a acorda trofeul pentru Cea mai spectaculoasă jurizare, pe care i l-a înmânat Deliei. Delia a ajuns pe scenă, aparent foarte bucuroasă să primească recunoașterea pentru contribuția sa la emisiune, și acela a fost momentul în care s-au sărutat de două ori, s-au îmbrățișat și și-au făcut o altă serie de declarații laudative.

Sărutul dintre Loredana și Delia i-a prilejuit uimirea lui Mihai Bendeac, și el membru al echipei emisiunii iUmor. Acesta a mărturist ulterior că este invidios pe Delia și că o apreciază enorm pe Loredana, atât din punctul de vedere al aptitudinilor sale muzicale, cât și pentru că aceasta, la 50 de ani, continuă să rămână o femeie extrem de senzuală. „Loredana face parte din cele 15 – 20 de persoane din showbiz-ul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un super-star. Loredana respiră super-star. Îţi dai seama, once în a lifetime, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza”.

Citește și:
Cum arată la doi ani Alexandru, fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva

Foto: arhiva ELLE, captură iUmor

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people