Jessica Mulroney a făcut dezvăluiri despre prietenia ei cu Meghan Markle

Stilista Jessica Mulroney a vorbit despre zvonurile conform cărora relația de prietenie dintre ea și Meghan Markle s-ar fi răcit.

Jessica Mulroney a făcut dezvăluiri despre prietenia ei cu Meghan Markle

„Voi spune asta o dată și pentru totdeauna. Meghan și cu mine suntem ca o familie. Este cea mai bună prietenă și se interesesază de mine în fiecare zi.” Așa sună textul unui story de pe Instagram postat de Jessica Mulroney, stilista cu care Meghan Markle are o relație de prietenie.

E adevărat, relația dintre cele două părea să nu mai fie atât de apropiată, dacă e să ne luăm zvonurile din presă. De aici și mesajul transmis de Jessica Mulroney, care mai spune: „Cultura tabloidă este atroce. Creează minciuni și povești care îi afectează pe cei implicați. Nu vă mai hrăniți din ea. Gata.”

Jessica Mulroney și Meghan Markle s-au cunoscut acum mulți ani în Canada, pe vremea când Ducesa de Sussex juca în serialul Suits.

În luna iulie, presa a spus că stilista de origine canadiană este devastată de decizia lui Meghan de a nu mai vorbi cu ea și se simte abandonată de către aceasta. Jessica Mulroney a fost avertizată atunci că „este puțin probabil să fie din nou admisă în cercul de prieteni al lui Meghan. Când Meghan scoate pe cineva din viața ei, o face pentru totdeauna. Așa cum a făcut-o și cu familia ei.”

O problemă ar putea fi scandalul legat de mișcarea Black Lives Matter: Jessica Mulroney a amenințat-o pe Sasha Exeter, un influencer de culoare din SUA, după ce aceasta a făcut publică o postare în care cerea oamenilor să sprijine campania BLM. Se pare că asta a deranjat-o pe Meghan Markle și a contribuit la răcirea relației dintre cele două. În urma scandalului, show-ul stilistei, I do Redo, a fost anulat și a fost exclusă și din cadrul emisiunii Good Morning America.

Citește și:
Halle Berry, apariție sexy în costum de baie, la scurt timp după ce a confirmat că are un nou iubit

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video