Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anulat logodna și S-AU DESPĂRȚIT

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anulat logodna și S-AU DESPĂRȚIT definitiv!

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anulat logodna și S-AU DESPĂRȚIT

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete, au decis să anuleze logodna și s-au despărțit. Cei doi formau un cuplu de aproape patru ani.

Potrivit presei de peste Ocean, motivul pentru care relația lor s-a terminat ar fi fost infidelitatea lui Alex Rodriguez. În luna ianuarie, au apărut mai multe zvonuri cu privire la o relație între Alex Rodriguez și Madison LeCroy, o tânără cunoscută pentru apariția din show-ul Southern Charm.

Madison LeCroy a vorbit atunci despre relația cu Alex Rodriguez precizând însă că nu s-au întâlnit niciodată în persoană. „El nu și-a înșelat niciodată fizic logodnica cu mine”, a precizat tănăra. „Nu doresc nimic rău familiei lui sau mie. Suntem nevinovați în toată treaba asta, doar am vorbit pe FaceTime”.

Mai multe surse au declarat pentru publicații precum Pagesix sau People că „Scandalul Madison LeCroy este adevăratul motiv pentru care s-au despărțit definitiv. Aveau deja probleme, însă Jennifer a fost foarte jignită de acest scandal”.

Jennifer Lopez a dezvăluit recent că ea și logodnicul său, Alex Rodriguez au apelat la terapie pentru a face față cu brio periodei de carantină impusă de pandemia de coronavirus.

„A fost foarte bine. Am putut să lucrăm la noi înșine. Am făcut terapie. Cred că a fost extrem de benefică pentru relația noastră.”, a declarat J.Lo pentru site-ul Allure.

Artista a mai adăugat și că adaptarea la noul stil de viață a fost o adevărată provocare pentru ea, însă nu și pentru Rodriguez.

„Îmi e dor să fiu creativă. Dar Alex spune că Îmi place. Îmi place să fiu acasă. Îmi plac întâlnirile pe Zoom. Îmi place să știu că toți copiii sunt aici și că tu ești mereu aici‘”.

De asemenea, într-un interviu recent acordat emisiunii radio El Zol 107.9, J.Lo a vorbit cu sinceritate despre momentele dificile din perioada pandemiei, mărturisind chiar că a suferit de depresie.

„Știi cum e, nu e ușor. Și în perioada acestei pandemii cred că toți am avut un moment în care am fost depresivi sau ne-a fost frică fiindcă nu știam ce o să urmeze”, a declarat Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez le-a recomandat celor care trec prin situații similare să facă lucrurile care le aduc plăcere și să nu se dea bătuți, chiar dacă nu traversează cea mai bună perioadă: „Fă puțin sport, fă ceva care te va face să te simți bine. Gătește ceva ce îți place, mobilizează-te și mergi mai departe.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Aceasta a mărturisit și că pandemia de coronavirus nu a afectat-o doar pe ea, ci și pe cei doi copii ai săi, Emme și Maximilian.

„A fost un moment în care Emme, fiica mea, a venit la patul meu plângând. ‘De ce se întâmplă asta? Îmi e dor de prietenii mei. De ce se întâmplă asta cu viețile noastre?’. I-am răspuns că uneori lucrurile se schimbă, și când se întâmplă asta e puțin dureros. Dar va fi spre binele tuturor. Uneori trebuie să trăiești momentele astea și să rămâi puternică și recunoscătoare, pentru că avem atât de multe. Suntem sănătoși, suntem împreună, și ne iubim”, a declarat Jennifer Lopez.

Citește și:
Armie Hammer a înșelat-o pe fosta lui soție, Elizabeth Chambers, cu o actriță

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video