Jennifer Aniston și Brad Pitt, din nou împreună pe ecrane!

Jennifer Aniston și Brad Pitt se vor reuni pe ecrane pentru prima dată în aproape 19 ani!

Jennifer Aniston și Brad Pitt, din nou împreună pe ecrane!

A fost confirmat faptul că Brad Pitt i se va alătura lui Jennifer Aniston în cadrul unuia dintre cele mai așteptate evenimente cinematografice virtuale ale momentului.

Este vorba despre citirea scenariului clasicului film Fast Times at Ridgemont High, un eveniment care va avea loc live pe 21 august, urmând a fi difuzat pe Facebook Live și TikTok. Evenimentul este unul caritabil și face parte din campania de strângere de fonduri pentru organizația CORE care luptă împotriva efectelor coronavirusului asupra persoanelor defavorizate și pentru organizația Reform Alliance, implicată în reformarea justiției și apărarea persoanelor aflate în dificultate.

Rolurile pe care le vor interpreta actorii nu vor fi anunțate decât la începerea evenimentului live, așa că nu putem să spunem cu siguranță că Jennifer Aniston și Brad Pitt vor fi în aceeași scenă împreună.

„Jen adoră faptul că Brad s-a alăturat distribuției, sunt prieteni foarte buni și ea știe că acest lucru va atrage mai multe donații pentru aceste organizații, ceea ce este un câștig dublu”, a declarat o sursă pentru HollywoodLife. „Jen este extrem de încântată de întregul proiect, distribuția este una epică și este vorba de un film clasic, așa că abia așteaptă evenimentul”.

Se pare că și Brad Pitt este încântat de acest proiect, așa cum o altă sursă a lăsat să se înțeleagă pentru HollywoodLife. „Brad nu are nicio problemă să lucreze cu Jen deoarece va fi foarte distractiv. În plus ei sunt prieteni și proiectul este menit a-i ajuta pe alții. Ei se respectă unul pe celălalt și sunt foarte fericiți că pot face parte din acest proiect”.

Printre actorii care și-au mai confirmat participarea la acest mult așteptat eveniment se numără Sean Penn, Julia Roberts, Matthew McConaughey, Henry Golding, Shia LaBeouf și Morgan Freeman. Sean Penn a jucat în filmul din 1982, însă rolul pe care îl va interpreta de această dată va fi unul diferit.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au cunoscut în 1998 și s-au căsătorit în iulie 2000. Singura dată când cei doi au apărut împreună pe ecrane a fost în noiembrie 2001, când Brad Pitt a fost invitat special într-un episod al serialului Friends. Cei doi s-au despărțit în ianuarie 2005, iar divorțul lor a fost finalizat în luna octombrie 2005. În ultimii ani, cei doi au reluat prietenia, mulți fiind surprinși de apariția lui Brad Pitt, în februarie 2019, la petrecerea organizată de Aniston cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani.

Citește și:
Jennifer Aniston a vorbit despre experiența unui prieten care a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video