Jennifer Aniston, mesaj de solidaritate față de femeile din Ucraina: „Sunteți incredibile și întreaga planetă vă sprijină”

Jennifer Aniston își îndeamnă fanii să ajute femeile din Ucraina, care „luptă eroic pentru țara și poporul lor”.

Jennifer Aniston, mesaj de solidaritate față de femeile din Ucraina: "Sunteți incredibile și întreaga planetă vă sprijină"

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Jennifer Aniston a transmis un mesaj de solidaritate față de toate femeile din Ucraina. Actrița în vârstă de 53 de ani a dorit să laude „femeile și fetele din Ucraina”, care își apără eroic țara.

„Mă gândesc la femeile și fetele din Ucraina și din toată lumea care luptă eroic pentru țara și poporul lor. Ca soldați, ca mame, ca organizatoare, ca protestante, ca jurnaliste… Pentru aceste femei care își riscă viața în Ucraina și în țările vecine: sunteți incredibile și întreaga planetă vă sprijină”.

Aniston i-a încurajat de asemenea pe fanii săi să ajute poporul ucrainean, oferindu-le mai multe link-uri către diverse asociații și organizații caritabile.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Știu că e greu să îți dai seama care e cea mai bună metodă prin care poți ajuta, așa că las câteva link-uri și metode prin care poți oferi suport acestor femei”, a mai adăugat actrița.

Printre organizațiile amintite de Aniston se numără Come Back Alive, World Central Kitchen, Care.org și Crucea Roșie Ucraina.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Jennifer Aniston nu este singură actriță de la Hollywood care și-a arătat sprijul față de victimele din Ucraina. Recent, Mila Kunis și Ashton Kutcher au declarat prin intermediul unui clip video postat pe Instagram că vor dona 3 milioane de dolari sub formă de ajutor umanitar pentru Ucraina și că intenționează să organizeze o strângere de fonduri care să atingă suma de 30 de milioane de dolari.

„Evenimentele care s-au petrecut în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanității”, a spus Mila Kunis în clipul video postat pe contul de Instagram al soțului său.

Actrița s-a născut în Ucraina, la Cernăuți, însă a părăsit țara alături de familia sa când avea doar 8 ani. Acum, ea si Kutcher fac un apel către oamenii din întreaga lume, cerându-le să li se alăture cauzei și să doneze pentru victimele războiului din Ucraina.

„M-am considerat întotdeauna un cetățean american, un cetățean american mândru. Iubesc tot ce a făcut această țară pentru mine și familia mea. Dar astăzi sunt mai mândră ca niciodată că sunt ucraineancă”, a mai adăugat Mila.

„Ashton și cu mine am decis să donăm 3 milioane de dolari pentru Airbnb.org și Flexport.org prin GoFundMe.org, într-un efort de a strânge 30 de milioane de dolari. Astăzi, sunt o ucraineancă mândră. În timp ce familia mea a venit în Statele Unite în 1991, eu m-am născut în Cernăuți, Ucraina, în 1983. Ucrainenii sunt oameni mândri și curajoși care merită ajutorul nostru în momentele de nevoie”, a spus actrița de origine ucraineană.

Citește și:
Un gest emoționant! Mamele refugiate din Ucraina au găsit cărucioare pentru copiii lor în Gara de Nord

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video