Jane Seymour este splendidă în costum de baie la 70 de ani, iar această imagine este dovada

Jane Seymour este mereu o apariție încântătoare, iar fanii îi răsplătesc imaginile postate pe contul de Instagram cu atenție și numeroase like-uri. Iată că septuagenara lovește din nou, cu o nouă fotografie care ne dă speranță.

Jane Seymour este splendidă în costum de baie la 70 de ani, iar această imagine este dovada

Jane Seymour este cunoscută și iubită de publicul din România pentru rolul său iconic din serialul Dr. Quinn, care vreme de șase sezoane a încercat să le arate privitorilor cât de dificilă putea fi viața profesională a unei femei care îndrăznea să practice meseria de medic la 1867, într-un orășel minuscul din Colorado.

Dar, deși au trecut mulți ani de când serialul a fost difuzat la noi, Jane Seymour este încă parte din obsesiile colective, iar orice apariție a actriței, acum în vârstă de 70 de ani, este sărbătorită de fani, mai cu seamă că aceasta nu se oprește din a dărâma tabuuri chiar și la această vârstă – spre exemplu, redefinind noțiunea de garderobă potrivită pentru o anumită etate. Seymour apare des în ținute sumare, în care arată extraordinar, și nu se ferește să spună care sunt secretele care o fac să arate atât de bine.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Și de data aceasta actrița nu s-a dezmințit, postând pe contul său de Instagram o imagine care o înfățișează în vacanță, în costum de baie, pe o barcă unde pare să se simtă excelent. „Anul acesta să găsim cât mai multe motive să zâmbim. Care e cel mai bun lucru care vi s-a întâmplat până acum?”, a scris aceasta în dreptul unei poze realizată în ceea ce pare a fi o atmosferă tropicală.

De altfel, Jane Seymour este mereu deschisă în legătură cu vârsta ei și cu felul în care reușește să arate spectaculos chiar și acum.

„Mă simt la fel ca oricând”, declara aceasta recent într-un interviu. „Sunt o persoană care vede jumătatea plină a paharului. Mă gândesc mereu că sunt pe cât de tânără este posibil să fiu. (…) Folosesc retinol noaptea, mă protejez de soare, folosind produse de îngrijire care îmi hidratează pielea, și în general cam orice mă face să mă simt sănătoasă e secretul pentru a nu îmbătrâni.”

Citește și:
Pamela Anderson și Dan Hayhurst divorțează după un an de căsnicie

Foto: arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video