Ivanka Trump a fost aspru criticată de fosta ei domnișoară de onoare

Aceasta a scris un eseu foarte dur la adresa fiicei fostului președinte american Donald Trump.

Ivanka Trump a fost aspru criticată de fosta ei domnișoară de onoare

Lysandra Ohrstrom, prietena din copilărie a fiicei fostului președinte, Ivanka Trump, a publicat recent un text în Vanity Fair prin care vrea să o împiedice pe aceasta să-și recapete viața socială după încheierea mandatului lui Donald Trump. Aceasta povestește că a cunoscut-o pe Ivanka Trump în clasa a VII-a la o școală de fete din New York și că au devenit rapid foarte apropiate. Aceasta i-a fost și domnișoară de onoare când Trump s-a căsătorit în 2009 cu Jared Kushner.

Ohrstrom spune însă că diferențele de opinie pe teme sociale au făcut ca relația dintre ele să se răcească. Aceasta a sperat ca Ivanka Trump să mai domolească pornirile rasiste ale lui Donald Trump după ce a devenit președinte, dar a fost dezamăgită: „Cred că este momentul ca unul dintre numeroșii critici ai Ivankăi Trump să iasă în față pentru a se asigura că nu va reveni niciodată în viața publică după ce a decis să se asocieze cu tatăl ei.

Fosta prietenă a Ivankăi Trump aduce în acest text o serie de acuzații: Ivanka Trump a refuzat să citească o carte recomandată de Ohrstrom, spunând: „De ce naiba aș citi o carte despre fuc**** oameni săraci?”, i-a spus că se transformă în marxistă după o dispută pe tema costului proprietăților din Manhattan și de asemenea că are un colier pe care e inscripționat numele în limba arabă are semnificații „teroriste.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Ivanka Trump are instinctul tatălui ei atunci când vine vorba despre statut, bani, putere, precum și instinctul lui de a se dispensa de oameni pentru a se salva pe sine”, a mai spus Lysandra Ohrstrom. CNN a scris recent că elita New York-ului pare că începe să-i respingă pe Ivanka Trump și Kared Kushner.

Citește și
Halle Berry a dezvăluit la ce vârstă a avut primul orgasm

Foto Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video