Irina Rimes despre concurenții la Vocea României: „Mulți dintre ei nu înțeleg de ce e nevoie de un antrenor!”

Irina Rimes a vorbit în exclusivitate pentru ELLE despre relația cu concurenții de la Vocea României, care mai are și momente de tensiune, pentru că aceștia nu-i acceptă mereu autoritatea.

Irina Rimes despre concurenții la Vocea României: „Mulți dintre ei nu înțeleg de ce e nevoie de un antrenor!”

Irina Rimes, nominalizată la categoriile Best Female Artist și Best Personal Style la ELLE Style Awards, ne-a povestit la ședința foto dedicată proiectului, care va apărea în numărul de decembrie al revistei ELLE, care este relația ei cu concurenții, accentuând că, uneori, este nevoie de autoritate atunci când interacționează cu ei și că misiunea ei nu este întotdeauna ușoară.

„Există multă prietenie între noi, mai ales că vârstele noastre nu sunt atât de îndepărtate, dar există și o ierarhie de care nu pot să fac abstracție. Pentru că mulți dintre ei nu înțeleg, de multe ori, de ce au nevoie de un antrenor, de un îndrumător sau de un învățător, ceea ce sunt eu în cazul ăsta. Pentru că, până la urmă, datoria lor este să-și cânte piesa bine, să aibă o prestație bună, iar datoria mea este să aleg piese în așa fel încât să-i pună pe ei în valoare, să mă țin de principiul că vocea contează, dar să fac și publicul de acasă să-și dorească să voteze concurenții. Și atunci, luând toate lucrurile asta în considerație, eu am o treabă un pic mai grea și tocmai de asta îi pun să respecte aceste decizii”, ne-a declarat Irina.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Irina Rimes, care face parte din echipa de jurați de la Vocea României, emisiune difuzată în fiecare vineri seară la PRO TV, este de părere că: „Sezonul ăsta aduce mult mai multe voci bune, voci puternice, voci pentru care am luptat mult, voci pe care le-am câștigat, voci pe care nu le-am câștigat. În plus, l-a adus pe Horia Brenciu, care a adus mai multă sare și piper, pentru că Horia (Brenciu) și Tudor (Chirilă) sunt ceva de urmărit.”

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu Irina Rimes

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video