Imagini rare cu cele două fiice ale actriței Charlize Theron

Charlize Theron și-a încântat fanii care o urmăresc pe Instagram cu două imagini inedite cu fiicele sale.

Imagini rare cu cele două fiice ale actriței Charlize Theron

Charlize Theron și-a încântat cei 6.3 milioane de fani care o urmăresc pe Instagram cu două imagini inedite cu fiicele sale.

Actrița în vârstă de 45 de ani a postat fotografii cu fiicele sale, August, 5 ani, și Jackson, 8 ani, în onoarea National Daughters Day. „Inima mea aparține acestor două frumoase surse inepuizabile de energie. Nu o să mai fiu niciodată la fel. O #NationalDaughtersDay fericită”.

 

View this post on Instagram

 

My heart belongs to these two beautiful powerhouses. I will never be the same. Happy #NationalDaughtersDay ❤️

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Charlize Theron postează foarte rar imagini cu fiicele sale, însă în fiecare interviu pe care îl acordă vorbește cu multă admirație și iubire despre cele două.

Într-un interviu acordat în toamna lui 2019, Charlize Theron a demonstrat că știe cât este de important să îi ajute pe cei din jur și îi învață pe copiii ei să se implice în diferite acțiuni de caritate. „Mereu spun să mergem și să facem ceva în folosul altor oameni”, a declarat Charlize pentru E! News. „Atunci când faci ceea ce spui, lucru pe care vrei să-l învețe și copiii tăi, este de ajutor”.

Charlize Theron încearcă să păstreze intimitatea când vine vorba despre copiii ei (pe care i-a adoptat în 2012 și 2015), însă ea a povestit că cei mici iubesc să aibă grijă de prietenii lor necuvântători. „Copiii mei iubesc animalele, așa că fac muncă voluntară la diferite adăposturi. Ei fac curat și alte lucruri de genul acesta. Noi încercăm! Noi încercăm să ne ajutăm comunitatea”, a declarat actrița.

De mult timp se speculează că Charlize Theron și-ar fi crescut fiul adoptat în vârstă de opt ani ca pe o fată, acesta fiind văzut aproape întotdeauna purtând rochii. Actrița a explicat într-un interviu recent acest aspect. „Da, am crezut că este băiat. Până s-a uitat în ochii mei când avea trei ani și mi-a spus: ‘Nu sunt băiat’. Așa că am două fiice frumoase pe care, la fel ca orice alt părinte, vreau să le protejez și să le văd că reușesc ce și-au propus”, a declarat Charlize pentru Daily Mail. „Au fost născute cine sunt și exact acolo unde se regăsesc în timp ce se dezvoltă, exact cine vor să fie, nu este alegerea mea. Treaba mea ca părinte este să le iubesc și să mă asigur că au tot ceea ce au nevoie pentru a fi cine vor să fie. Voi face tot ce-mi stă în putință ca fiicele mele să aibă acel drept și să fie protejate prin el”, a continuat actrița.

„O puteți învinui pe mama mea pentru că nu știu mai bine. Am crescut într-o țară în care oamenii trăiau cu adevăruri spuse pe jumătate și minciuni și nimeni nu spunea nimic direct, deschis; am fost crescută să nu fiu așa. Mama m-a învățat că trebuie să spui ceea ce gândești, trebuie să știi acest lucru, când viața se termină, ai fi trăit adevărul pe care îl simțeai confortabil și că nimic negativ nu poate veni din asta”, a adăugat Charlize Theron.

Citește și:
Charlize Theron mărturisește că nu a mai avut o relație de cinci ani de zile

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video