George și Amal Clooney au participat la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, fără să cunoască cuplul regal

Potrivit declarațiilor lui Rachel Johnson, sora lui Boris Johnson, cele două cupluri nu s-au cunoscut până în ziua marelui eveniment.

George și Amal Clooney au participat la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, fără să cunoască cuplul regal

Printre invitații de seamă care au participat la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, din 2018, s-au aflat și George Clooney și soția acestuia, Amal Clooney. Deși la o primă vedere, prezența lor nu a surprins pe nimeni, se pare că celebrul cuplu nu numai că nu era apropiat de familia regală, dar nici măcar nu îi cunoscuseră pe miri în persoană, susține site-ul Mirror.

Sora lui Boris Johnson, Rachel Johnson, a declarat pentru AirMail că „Circulă o poveste conform căreia Carolyn Bartholomew, fosta colegă de apartament a Dianei, în timp ce aștepta ca ceremonia să înceapă, s-a întors către George și Amal și i-a întrebat de unde îi cunosc pe Harry și pe Meghan. ‘Nu îi cunoaștem’, a răspuns degajat familia Clooney.”

Carolyn este nașa lui Harry și una dintre cele trei femei cu care mama sa, Prințesa Diana, a împărțit apartamentul în care locuia, înainte să îl cunoască pe Prințul Charles.

De asemenea, Rachel a mai precizat și că George și Amal Clooney nu ar fi fost singurele persoane invitate care nu aveau o relație apropiată cu Harry și Meghan. Oprah Winfrey, David și Victoria Beckham și James Corden „nu aveau cum să fie prieteni vechi și apropiați ai cuplului”, a mărturisit aceasta.

Deși încă nu știm dacă această poveste este reală sau nu, ce știm cu siguranță este faptul că George a fost vedeta serii, dansând atât cu Meghan, cât și cu Kate Middelton.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cartea biografică Finding Freedom oferă detalii legate de prietenia dintre cele două cupluri, afirmând că cei patru au devenit mai apropiați după nunta regală. Conform acesteia, se pare că Harry și Meghan au vizitat familia Clooney, în reședința acestora din Oxfordshire. De asemenea, cei doi ar fi zburat cu avionul privat al lui George Clooney, pentru a ajunge la Lacul Como, unde cele două cupluri și-au petrecut vacanța, la câteva săptămâni după nuntă.

Citește și:
Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle se întorc la Londra

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video