Fotografia virală cu Vera Wang la 70 de ani a șocat-o până și pe ea

Fotografia virală cu Vera Wang într-o bustieră de sport și pantaloni scurți, a șocat-o chiar și pe ea. De ce postase designerul imaginea?

Fotografia virală cu Vera Wang la 70 de ani a șocat-o până și pe ea

Fotografia virală cu Vera Wang, designerul în vârstă de 71 de ani, făcută și postată în izolare, în luna mai a acestui an, a șocat-o chiar și pe ea. Imaginea a devenit extrem de populară pe rețelele sociale datorită formei fizice incredibile în care se află legendara creatoare de modă ajunsă la o vârstă respectabilă. Întotdeauna celebră pentru creațiile ei, mai cu seamă pentru rochiile și accesoriile romantice pentru mirese, Vera Wang este o veterană a lumii modei.

Însă nici acestea, și nici rochiile purtate de cele mai cunoscute vedete pe covorul roșu al marilor ceremonii de la Hollywood nu au atras atenția, cel puțin anul acesta, precum a făcut-o fotografia virală cu Vera Wang, care a fost făcută de designer în Miami, și care a făcut ca întreaga social media să îi laude abdomenul tonifiat și picioarele și mâinile zvelte.

Imaginea, a povestit designerul, a fost făcută pentru că își dorea să arate agrafele pe care le purta în păr. „Am fost complet șocată”, a declarat Vera Wang pentru People, vorbind despre fotografia virală. „Să fiu cinstită, adevăratul scop al imaginii era să arate agrafele de păr. Și agrafele nu sunt atât de simplu de arătat într-o poză. A trebuit să minimizez orice purtam și să atrag atenția asupra părului și asupra agrafelor cu cristale. Și faptul că fotografia a devenit despre bustiera mea de sport Palm Angels e complet nebunesc.”

Designerul a continuat să detalieze ce a simțit când a văzut cum a ajuns fotografia virală.

„Chiar din anii în care eram editor la Vogue (unde a lucrat pentru 16 ani înainte de a deveni designer, n.red.) am creat o mulțime de imagini și eram mereu în spatele camerelor. Așa că m-am gândit mereu la mine ca la cineva care, pe bună dreptate, e mai degrabă creatorul decât subiectul. Așa că a fost șocant, nu o să vă mint.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Wang a povestit și despre stilul de viață care o face să arate ca în fotografia virală, spunând că secretul constă în sport din când în când, somn și vodcă. „Am fost atletă în tinerețe”, a spus ea, „Cred că, atunci când îți petreci primii 16 ani din viață mișcându-te atât de mult, ceva rămâne și mai târziu. E o memorie a mușchilor.” Somnul, de asemenea, e foarte important. „Somnul e cheia cu ajutorul căreia am supraviețuit creșterii unei companii și a doi copii. Nu aș exista dacă nu aș putea să dorm. Trebuie să dorm pentru că simt că mă regenerez. Așa încât somnul joacă un rol important, și apoi, cu siguranță, vodca. Pentru că e minunat să poți să te relaxezi la un cocktail.” Vera Wang a ținut, totuși, să clarifice. „Nu beau zece, dar un cocktail cu vodcă e o tranziție plăcută de la ziua de muncă spre cină. E o pauză plăcută.”

Citește și:
Imagini INEDITE cu Jude Law și al șaselea copil al său

Foto: Profimedia, Instagram Vera Wang

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video