Detalii inedite despre sarcina actriței Emma Stone

Emma Stone este în culmea fericirii. Actrița și Dave McCary vor deveni părinți pentru prima oară.

Detalii inedite despre sarcina actriței Emma Stone

Emma Stone și soțul său, Dave McCary, vor deveni părinți pentru prima oară. Zvonurile legate de sarcina actriței au fost confirmate recent de o serie de fotografii obținute de către paparazzi, în care putem observa burtica de gravidă a Emmei.

Emma Stone este una dintre vedetele care a vorbit foarte rar despre evenimentele din viața ei amoroasă și probabil nici nu am fi aflat că actrița s-a logodit dacă Dave McCary nu ar fi anunțat vestea pe contul lui de Instagram.

În cadrul unei emisiuni prezentate de Reese Witherspoon pe canalul de YouTube Hello Sunshine, Emma Stone a declarat că a fost nevoită să își amâne nunta din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, recent, mai multe surse apropiate actriței au confirmat faptul că Emma Stone s-a căsătorit.

În ceea ce privește sarcina, se pare că actrița este extrem de entuziasmată de această nouă etapă din viața ei și că își petrece cea mai mare parte a timpului în casa sa din Malibu.

„Este foarte încântată de sarcină și de ceea ce va urma”, a declarat o sursă pentru site-ul E!. Aceasta a adăugat și că Emma se bucură de faptul că nu a fost nevoită să muncească în această perioadă. „Întotdeauna și-a dorit o familie și de-abia așteaptă să devină mamă. Se simte foarte norocoasă fiindcă a avut șansa să rămână acasă în această perioadă și nu a fost nevoită să lucreze zile lungi pe platourile de filmare.”

Cu toate acestea, Emma Stone este extrem de activă, petrecându-și mult timp în natură. „Adoră să fie aproape de ocean și să își petreacă timpul afară”, a declarat sursa.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Același lucru l-a confirmat și o altă persoană apropiată actriței, care într-un interviu acordat site-ului US Weekly, a mărturisit că Emma „arată grozav, este sănătoasă și strălucește. Este mereu activă și face exerciții în fiecare zi.”

Citește și:
Adela Popescu este însărcinată cu al treilea copil. Iată cine o înlocuiește la Vorbește Lumea

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video