Demi Lovato se demachiază într-un video, iar rezultatul vorbește de la sine

Demi Lovato este cântăreață, compozitoare și actriță, foarte cunoscută și pentru felul în care arată. Ușor-ușor, a devenit una dintre cele mai glam apariții de la Hollywood, fiind admirată de milioane de oameni din întreaga lume.

Demi Lovato se demachiază într-un video, iar rezultatul vorbește de la sine

De-a lungul timpului, Demi Lovato nu s-a ferit să vorbească deschis despre temerile ei, despre regimul alimentar și despre sănătatea mentală.

Cum a dovedit deja în nenumărate rânduri că se acceptă și este mulțumită de ea, a acceptat să realizeze un video numit Demi Lovato, fără filtru: Un Star Pop se demachiază', pentru Vogue. Clipul face parte din seria lor American Woman: Transformers.

Consider că societatea ne spune că ar trebui să purtăm make-up. Dar ce se întâmplă dacă preferăm frumusețea naturală? Iubesc machiajul. Ador să îmi aranjez părul. Am extensii, dar există timpul și locul potrivit pentru orice, iar frumusețea naturală trebuie să fie și ea sărbătorită', a declarat Demi pentru Vogue.

S-ar putea spune, totuși, că pentru o tânără și frumoasă milionară este mai ușor să facă acest lucru, decât pentru o femeie normală. Au existat comentarii care au criticat mesajul transmis de clip. Cu toate acestea, alți fani și-au arătat aprecierea față de cântăreață.

Așadar, deși la începutul clipului Demi este o apariție glam, până la final își arată adevăratele trăsături și nu putem decât să declarăm că este superbă și fără machiaj.

Astfel, Demi Lovato a dovedit că ar putea trăi fericită chiar și fără o armată de make-up artiști și hair stiliști.

Citește și:
Modelul faimos de pe Instagram, care nu este, de fapt, real

Text: Amy Abaluta
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people