Decizia radicală luată de Regina Elisabeta a II-a după ce Prințul Harry a anunțat că va lansa o carte de memorii

Familia regală britanică este furioasă pe decizia Prințului Harry de a scoate o autobiografie chiar în anul în Jubileului de Platină al Elisabetei a II-a.

Decizia radicală luată de Regina Elisabeta a II-a după ce Prințul Harry a anunțat că va lansa o carte de memorii

Prințul Harry se confruntă din nou cu furia casei regale, din cauza controversatei sale cărți prin intermediul căreia promite să dezvăluie tot.  

Decizia prințului de a lansa o carte autobiografică cel mai probabil anul viitor amenință să eclipseze Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a, care se va întinde pe mai multe luni în 2022, culminând cu patru zile de festivități între 2 și 5 iunie, când este și ziua de naștere a reginei.   

Surse regale au declarat pentru Daily Mail că în interiorul Palatului Buckingham și al celorlalte gospodării regale există un sentiment de furie și frustrare crescândă, nu doar pentru că Harry a ales să publice o astfel de carte, ci și pentru momentul „clar deliberat” al apariției.

Relația prințului cu familia sa este deja extrem de tensionată, ca urmare a interviului pe care el și Meghan l-au acordat lui Oprah Winfrey și care a fost difuzat fix în timp ce Prințul Philip era pe moarte. Nici discuțiile telefonice cu regina, nici întâlnirile cu ușile închise pe care Harry le-a avut cu fratele său, Prințul William, și cu tatăl lui, Prințul Charles, nu par să fi rezolvat multele disensiuni din sânul familiei pe care Ducele de Sussex a decis să o părăsească, pentru a-și proteja propria familie, pe care a întemeiat-o cu Meghan Markle.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Harry, care lucrează aparent de mai bine de un an la carte, este pregătit să predea editorilor un manuscris care conține o „relatare directă a vieții mele, care este exactă și complet adevărată”.

În acest timp, familia regală britanică profită de timpul pe care îl are la dispoziție pentru a pune la punct, în cele mai mici detalii, o sărbătoare bucuriei, pricinuită de faptul că Elisabeta a II-a va deveni primul monarh britanic care sărbătorește 70 de ani pe tron.

Potrivit Daily Mail, unii insideri prevedeau inclusiv că invitația reginei pentru ca Harry, Meghan și copiii lor să se alăture familiei regale pe balconul de la Palatul Buckingham va fi anulată.

Citește și:

Gestul neașteptat făcut de Regina Elisabeta a II-a pentru Harry & Meghan

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video