De ce crede Prințul William că Prințesa Diana ar fi fost o “bunică îngrozitoare”?

Prințul Harry și Prințul William au declarat că Prințesa Diana a fost „cea mai bună mamă din lume”, dar ca bunică? Asta este o altă poveste.

De ce crede Prințul William că Prințesa Diana ar fi fost o “bunică îngrozitoare”?

„Ea ar fi fost o bunică de coșmar. Iubea copiii, însă ar fi fost un coșmar absolut', a spus el în documentarul „Diana, Our Mother: Her Life and Legacy'. „Ea ar veni probabil la ora îmbăierii (copiilor, n.r.), ar face o scenă incredibilă, o mulțime de baloane și spumă pretutindeni, apă peste tot și apoi ar pleca'.

Coșmar, desigur, însă doar pentru Kate și Will. Pentru George și Charlotte, această scenă pare distractivă. Să nu uităm de declarațiile Prințului Harry, el povestind faptul că Prințesa Diana era o mamă care nu respecta regulile. Îi ducea pe băieți la cinematograf și le strecura bomboane în șosete. Nepoții ei ar fi fost probabil și mai răsfățați!

Din păcate, astfel de momente nu vor exista niciodată, însă, deși cei trei copii ai Prințului William și ai lui Kate Middleton nu o vor întâlni niciodată pe Prințesa Diana, Ducele de Cambridge se va asigura că ei vor ști cine a fost ea. El a declarat că le vorbește constant copiilor despre bunica Diana: „Mama mea trăiește cu mine în fiecare zi”.

Citește și:
Printesa Diana: icon de feminitate, eleganta & stil (GALERIE FOTO)

Text: Iulia Alexandra Brăslașu
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people