Cum arată Levi, fiul lui Matthew McConaughey

Soția lui Matthew McConaughey, Camila Alves, a împărtășit o fotografie cu fiul lor, Levi, iar fanii au remarcat asemănarea izbitoare dintrei cei doi.

Cum arată Levi, fiul lui Matthew McConaughey

Soția actorului Matthew McConaughey, Camila Alves, a publicat o fotografie cu fiul lor, Levi, în vârstă de 12 ani.

În fotografie, cei doi sărbătoresc lansarea cărții Greenlights, scrisă chiar de Matthew McConaughey. Cu această ocazie, fanii au remarcat extrem de repede cât de mult seamănă actorul cu fiul său. Un lucru este sigur – Levi cu siguranță a moștenit de la tatăl său acel păr incredibil.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey) pe

Pe 20 octombrie, Matthew McConaughey și-a lansat cartea Greenlights, în care face mai multe dezvăluiri despre copilăria sa dificilă și despre faptul că părinții lui s-au căsătorit de trei ori și au divorțat de două ori înainte de a rămâne definitiv împreună.

În aceeași carte, actorul a dezvăluit că atunci când avea 18 ani a fost abuzat sexual de un bărbat în timp ce era leșinat pe bancheta din spate a unei dubițe. Cu toate astea, actorul spune că nu se consideră o victimă. Matthew mai mărturisește și că prima dată când a făcut sex, la vârsta de 15 ani, nu își dăduse consimțământul și că a fost șantajat.

Matthew și Camila Alves McConaughey formează un cuplu destul de discret și își păstrează viața de familie departe de ochii presei. Ei publică extrem de rar fotografii cu cei trei copii pe care îi au împreună, Levi (12 ani), Vida (10 ani) și Livingston (7 ani). 

CONȚINUT VIDEO ELLE

Matthew și Camila s-au căsătorit în iunie 2012. În ceea ce îi privește pe cei trei copii ai cuplului, ei au apărut la o ceremonie oficială alături de celebrul lor tată în noiembrie 2014, atunci când Matthew McConaughey a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Citește și
Emily Ratajkowski este însărcinată cu primul copil

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video