Cum arată Cleo, fiica actorului David Schwimmer din celebrul serial Friends

Cleo Buckman, în vârstă de 9 ani, seamănă extrem de mult cu celebrul ei tată, David Schwimmer.

Cum arată Cleo, fiica actorului David Schwimmer din celebrul serial Friends

David Schwimmer, actorul din celebrul serial Friends, are cu siguranță motive să se fie mândru. Fiica acestuia, Cleo, în vârstă de 9 ani, seamănă foarte mult cu acesta.

Cu toate că David Schwimmer și fosta lui soție, Zoe Buckman, s-au despărțit, cei doi continuă să aibă o relație apropiată. În acest weekend, Cleo a avut parte de o schimbare de look radicală deoarece mama sa a ras-o în cap, iar momentul a fost împărtășit pe rețelele de socializare. „Văd cum copiii de astăzi contestă normele și standardele într-un mod în care noi nu am făcut-o, iar asta îmi dă speranță”, a scris Zoe, mama lui Cleo pe Instagram.

În plus, încă o dovadă a faptului că David și fosta lui soție, Zoe, sunt în relații bune o reprezintă faptul că ei s-au alăturat protestelor Black Lives Matter. David a publicat la începutul lunii iunie pe contul personal de Instagram o fotografie în care este alături de Zoe și amândoi țin în mână câte un buchet de flori. „Ieri, la protestul din centrul N.Y. Nu mai formăm un cuplu, dar @zoebuckman și cu mine suntem părinții unui copil de 9 ani, iar colegii mei susțin justiția și reforma socială. Am participat la protest în memoria nenumăratelor decese ale persoanelor de culoare ca urmare a violenței rasiale; să ne opunem rasismului instituțional și favorizării sistemice împotriva comunităților marginalizate; să ne arătăm dragostea și solidaritatea față de membrii familiei, colegilor, prietenilor noștri de culoare pentru că suntem furioși și consternați de indiferența președintelui nostru și cerem un viitor mai bun pentru copiii noștri. TOȚI sunt copiii noștri. Trebuie să ne opunem în mod activ acestui lucru”, a fost mesajul scris de David Schwimmer.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În anul 2017, David Schwimmer şi Zoe Buckman s-au despărțit, după o relație de 10 ani.

Citește și:
Celebrități din întreaga lume se implică în lupta împotriva rasismului și apar într-un video special

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video