Cum a reacționat Meghan Markle după ce a aflat că Prințul Harry s-a întâlnit pe ascuns cu Adele

Prințul Harry și Adele se întâlnesc des în vila cântăreței din California, susțin tabloidele.

Cum a reacționat Meghan Markle după ce a aflat că Prințul Harry s-a întâlnit pe ascuns cu Adele

O sursă apropiată de Meghan Markle și Prințul Harry, care s-au mutat de curând în California, a dezvăluit pentru revista New Idea că Meghan a aflat de la angajați că soțul ei nu era acasă, într-o seară în care îl căuta. Se pare că Prințul Harry și-a făcut un obicei din a o vizita pe Adele pentru a bea un pahar în vila acesteia.

Asta nu înseamnă însă că Prințul Harry ar vrea să-și ascundă vechea prietenie cu celebra cântăreață sau că Meghan Markle ar avea o problemă cu acest lucru. „Nu este vorba despre faptul că Harry încearcă să ascundă această prietenie fără beneficii, însă Meghan a devenit obsedată să demonstreze că viaţa lor e mai bună acolo şi nu mai e atentă la tot ce se întâmplă în jurul ei”, a declarat un apropiat al foștilor Duci de Sussex. Acesta a adăugat: „Nu este o situație romantică, deși Harry mereu a vorbit despre cât de fantastic arată Adele.”

Meghan Markle era ocupată cu Archie, fiul lor de un an, când a aflat de la angajați că soțul ei nu era acasă. Toată lumea care îl cunoaşte pe Harry a vorbit despre faptul că acesta nu este tocmai în elementul lui în California şi că face tot posibilul să se adapteze.

Cu această ocazie, toată lumea și-a adus aminte o declarație mai veche de-a cântăreței Adele pentru revista Glamour: „Ştiu că am spus că nu aş ieşi niciodată cu un roşcat, dar e vorba de Prinţul Harry! Aş deveni o adevărată ducesă atunci.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Recent, a apărut în public și o ipoteză conform căreia Harry își dorea să se căsătorească cu o persoană care nu va putea face față constrângerilor impuse de familia regală britanică și în aceste condiții i-ar fi dat posibilitatea să trăiască altfel. Cu toate astea, adaptarea acestuia la o viață departe de familia regală nu pare a fi foarte ușoară pentru Prințul Harry.

Citește și:
Prințul Charles a aflat o veste care îi va afecta pe Meghan Markle și Prințul Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video