Corpul actriței Naya Rivera, recuperat din lacul unde aceasta s-a înecat

Cele mai sumbre ipoteze s-au adeverit; corpul actriței Naya Rivera a fost recuperat din Lacul Piru.

Corpul actriței Naya Rivera, recuperat din lacul unde aceasta s-a înecat

Corpul actriței Naya Rivera a fost recuperat luni dimineață din Lacul Piru, unde aceasta dispăruse pe 8 iulie.

Potrivit TMZ, corpul actriței Naya Rivera este cel recuperat de către autoritățile locale, deși reprezentanții de la oficiul șerifului din Ventura County nu au confirmat decât ulterior identitatea.

View this post on Instagram

A post shared by Madre Libertad Ecuador (@ecmadrelibertad) on


„Un corp neînsuflețit a fost găsit în Lacul Piru luni dimineață. Recuperarea este în plină desfășurare. Va exista o conferință de presă la ora 2 pm”, este anunțul postat pe Twitter de reprezentanții de la oficiul șerifului din Ventura County.

În cadrul conferinței de presă, reprezentanții de la oficiul șerifului din Ventura County au confirmat faptul că acel corp recuperat din Lacul Piru este cel al actriței, precizând că nu există semne că ar fi fost vorba de o sinucidere sau un act criminal. Conform acestora, va fi făcută o autopsie care să confirme identitatea dar și cauza decesului.

Pe 8 iulie actrița Naya Rivera a fost dată dispărută de autoritățile din Ventura, California, după ce fiul ei a fost găsit singur într-o barcă ce plutea pe Lacul Piru. Șeriful din Ventura County a declarat că actrița în vârstă de 33 de ani, devenită celebră după rolul din serialul Glee, a închiriat o barcă pentru ea și fiul ei pentru o plimbare pe Lacul Piru. Autoritățile precizează că actrița a închiriat barca pe 8 iulie în jurul orei 13, iar trei ore mai târziu, fiul ei, Josey, în vârstă de 4 ani, a fost găsit singur în barcă.

Autoritățile au început imediat căutările după ce dispariția actriței Naya Rivera a fost sesizată de persoana care l-a găsit singur pe Josey în barcă și sunt folosite toate mijlocele disponibile, precum elicoptere, drone și echipe de scafandri.

Purtătorul de cuvânt de la oficiul șerifului din Ventura County a confirmat pentru publicația People, că „familia actriței a venit la Lacul Piru unde aceasta a dispărut. Mama și fratele actriței Naya Rivera au venit la lac în fiecare zi de când a fost anunțată dispariția acesteia. Au fost mereu în contact cu oficiul șerifului și s-au implicat în căutări. Sâmbătă dimineața au mers cu barca serifului pentru a participa la căutări”.

Anastasia Williams, producător ABC, a postat în weekend o fotografie pe Twitter în care apar o femeie și un bărbat pe pontonul lacului. „Șeriful din Ventura a spus presei că acest bărbat și această femeie sunt fratele și mama actriței. Mama ei stă în genunchi cu brațele ridicate către apă”, a scris Williams pe Twitter.Și fostul soț al actriței, Ryan Dorsey, și tatăl ei au fost prezenți în weekend la Lacul Piru. Imaginile cu cei doi sunt extrem de emoționante, în timp ce Ryan Dorsey a fost fotografiat plângând, tatăl actriței a înotat în lacul unde a dispărut fiica sa.

Mulți dintre actorii alături de care Naya Rivera a jucat în serialul Glee au fost prezenți azi la Lacul Piru, alăturându-se familiei actriței. De altfel, azi se împlinesc 7 ani de când un alt actor care a jucat în serialul Glee, Cory Monteith, a fost găsit mort la vârsta de 31 de ani în camera sa de hotel după ce a decedat în urma unei supradoze de heroină și alcool.

View this post on Instagram

A post shared by Así Soy Tv (@asisoytv) on

CONȚINUT VIDEO ELLE

Citește și:
Actrița Kelly Preston a murit de cancer la sân la 57 de ani

Foto: Instagram

Vezi şi primul ajutor în caz de înec – la ce trebuie să fii atent!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video