Cher și Versace sărbătoresc luna Pride printr-o colecție inedită

Cher și Versace au lansat Chersace, o colecție inedită dedicată lunii Pride.

Cher și Versace sărbătoresc luna Pride printr-o colecție inedită

Cher și Versace susțin comunitatea LGBTQ+ printr-o colecție inedită, intitulată Chersace. Colaborarea nu este una întâmplătoare, linia vestimentară fiind lansată pentru a sărbători luna Pride.

Cântăreața în vârstă de 76 de ani a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii în care poartă un tricou decorat cu ștrasuri multicolore și pe care este inscripționat cuvântul CHERSACE. Imaginile au fost extrem de apreciate de fanii artistei, adunând mii de comentarii și sute de mii de like-uri. Inclusiv Donatella Versace i-a transmis un mesaj lui Cher, în care îi mulțumea pentru colaborarea fructuoasă. „Ești un înger, Cher! Îți mulțumesc că ai ales să sărbătorim împreună luna Pride!”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Cher (@cher)


Tricoul Chersace, decorat inclusiv cu semnătura lui de Cher și a Donatellei, poate fi cumpărat pentru suma de 3.350 de dolari. Un procent semnificativ din vânzări va fi redirecționat către Gender Spectrum, o organizație caritabilă ce susține comunitatea LGBTQ+.

Cher a devenit faimoasă în întreaga lume la vârsta de 19 ani, un început de carieră ce i-a oferit recunoaștere prin cucerirea topurilor de muzică, numeroase turnee internaționale, propriul show de televiziune și deținerea unei proprietăți în Las Vegas.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cher a vândut milioane de albume alături de soțul său, Sonny Bono, împreună formând un duo, Sonny & Cher, și lansând clasicul hit I Got You, Babe. Într-un interviu acordat revistei ELLE US, artista a vorbit despre ziua în care l-a întâlnit pe Sonny și despre succesul pe care l-au experimentat împreună.

„Vă jur, a fost precum scena din Maria și Tony„, spune Cher aducându-și aminte de momentul în care l-a întâlnit pe Sonny, referindu-se la secvența faimoasă din Westside Story. „Toată lumea a dispărut pur și simplu. Era cea mai neobișnuită persoană pe care o văzusem. Avea păr lung și purta cel mai frumos costum, avea degete lungi și ghete Beetle, care erau de fapt ghete cu toc Cuban.”

Live de la ora 20,00! Summer Fashion Inspiration cu Maurice Munteanu
Editorul de modă ELLE Maurice Munteanu îți arată cum să porți cu succes piesele noului sezon

Cher și Bono au fost căsătoriți din 1969 până în 1975. Când a fost întrebată despre faimosul lor hit, I Got You, Babe, Cher a răspuns „Nu au rezonat cu noi în primă fază. Copiilor le-a plăcut, dar adulții ne urau pur și simplu.”

În ciuda persoanelor care aveau mereu ceva rău de spus la adresa lor, au urcat în topuri și au avut parte de un succes imens peste noapte. Notorietatea a fost evidențiată în timpul unei vizite în Londra după ce piesa a fost lansată. „Sună prostesc, dar totul s-a întâmplat atât de repede. Nici măcar nu știam unde sunt. Într-o zi eram săraci. Două, trei zile mai târziu, eram faimoși.”

Cher demonstrează că, indiferent de oamenii care încercau să îi distrugă încrederea de sine, a găsit motivația de a merge mai departe.

„Am avut numeroase eșecuri în viață. Decăderi imense și afirmații precum „Oh, ești terminată.” Un bărbat mi-a zis „Ești terminată” câțiva ani la rând. Și i-am spus doar: „Știi ce? Eu voi fi aici chiar și când tu nu vei mai face ce faci acum.” Nu aveam nicio idee dacă era adevărat sau nu. Eram doar obosită să-l aud spunând asta”, a concluzionat Cher.

Citește și:
Heidi Klum și fiica ei, Leni, apariție spectaculoasă la premiera „Jurassic World: Dominion'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video